Užhorodský kotlet alebo - ako som podcenil prípravu

Autor receptu: stefanm

Pred každou prípravou jedla si overím,či mám všetky potrebné suroviny,koľko času na prípravu potrebujem a aký je postup prípravy.Tu som to podcenil a prvé čo som urobil som zo sliepky odrezal krídla!!A bolo po plánovanom "Kyjevskom kotlete". A tak som improvizoval a vymyslel som "Užhorodský kotlet". Ste svedkami jeho svetovej premiéri :)

15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Podľa mojich vedomostí "Kyjevský kotlet" sú vyprážané prsia s časťou krídla plnené bylinkami ochuteným maslom.Lenže som bol nepozorný a bez krídla to už predsa nemôže byť originál.Preto som to premenoval. Nebudem tu uvádzať postup prípravy pretože ...
  2. ... sa jedná vlastne o vyprážané mäso plnené ochuteným maslom.
  3. Čo je dosť dôležité , obalené rezne je dobre nechať v chladničke (myslím si,že teraz má každý v chladničke nejak viacej miesta !! ) aspoň hodinu aby maslo dobre stuhlo.
  4. Potom už kotlety len vypražíme a podávame.Ako prílohu som zvolil dusené,mastené zemiaky , paprikovú ryžu , dusený hrášok , ovocie a pivo .
  5. Takto vznikajú nové recepty . Stačí trochu nepozornosti a "delikatesa" je na svete .