Urab Pisang - banány na pare s kokosom (fotorecept)
Autor receptu: alexdidi
Máte chuť na sladké, ale nechce sa vám vypekať? Chcete niečo sladké a málo kalorické? Ohlásila sa nečakaná návšteva?Tak skúste a šplhnite si touto rýchlovkou z japonskej kuchyne. Pritom je to vynikajúca pochúťka. Stačí len ochutnať, neoľutujete! Musíte však byť milovníkmi kokosu a banánov.
4 porcie |
5 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Banány dobre umyjeme a dáme variť na pare 10 minút.
- Takto nie najkrajšie vyzerá banán po uvarení...
- ....a takto po ošúpaní....na kokose zmiešanom s cukrom, v ktorom ho obalíme a hneď aj podávame. Množstvo kokosu dáme podľa chuti, ale je to 1-2 PL na jeden banán.