Urab Pisang - banány na pare s kokosom (fotorecept)

Autor receptu: alexdidi

Máte chuť na sladké, ale nechce sa vám vypekať? Chcete niečo sladké a málo kalorické? Ohlásila sa nečakaná návšteva?Tak skúste a šplhnite si touto rýchlovkou z japonskej kuchyne. Pritom je to vynikajúca pochúťka. Stačí len ochutnať, neoľutujete! Musíte však byť milovníkmi kokosu a banánov.

4
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Banány dobre umyjeme a dáme variť na pare 10 minút.
  2. Takto nie najkrajšie vyzerá banán po uvarení...
  3. ....a takto po ošúpaní....na kokose zmiešanom s cukrom, v ktorom ho obalíme a hneď aj podávame. Množstvo kokosu dáme podľa chuti, ale je to 1-2 PL na jeden banán.