Uhorka pre tých, čo majú radi ostré jedlá (fotorecept)

Autor receptu: sonulienka

Mala som návštevu ktorá obľubuje veľmi ostré. Tak som pripravila takéto pohostenie samozrejme okrem iného.

10 minút
príprava

Postup

  1. Čo potrebujeme naozaj minimum.: Uhorku,feferóny najkrajšie to ukáže keď máte tri farby a škrabku na odkôstkovanie jabĺk.
  2. Uhorku dobre umyjeme aj feferóny. Uhorku prekrojíme na polovice vydlabeme stred a povtláčame feferónky. Najlepšie keď sú tak ako som už písala červená zelená a žltá. Ja som mala len jednu žltú ale stačila na šťastie. Potom už len uhorku pokrájate na kolieska a hotovo.
  3. No a detail veľmi jednoduché a vyzerá to pekne aj na obloženej mise. Preto som sa chcela s Vami o to podeliť.