Tvarožník s ruskou zmrzlinou (fotorecept)

Autor receptu: danculka

Recept do súťaže McCain.

60 minút
príprava

Postup

  1. Z ingrediencií,múka ,maslo,cukor ,prášok do pečiva a vajíčok , vymiesime cesto ...a potom ho roztlačíme rukou na plech..
  2. následne na to,na cesto natrieme džem a na vrch dáme plnku z tvarohu cukru,vajec,kokosového pudingu,kyslej smotany
  3. vrch pzdobíme čerstvým ovocím,aké je poruke,ale malo by pasovať s džemom pod tvarohom.Potom začneme dávať ruskú zmrzlinu na povrch koláča,asi 400g..
  4. a takto to dáme piecť...
  5. zmrzlinu som použila vo veľkom balení...
  6. upečený koláčik musíme nechať postáť aspoň1-2hod,všetko pekne vsiakne na svoje miesto,puding prituhne a bude sa dobre krájať...
  7. podávame so zvyškom zmrzliny,až nám nezostalo,nebude chýbať....Dobrú chuť!