Tvarohovo-jahodový želatínový zákusok (fotorecept)
Autor receptu: danculka
10 porcií |
40 minút príprava |
Postup- Upečieme korpus v tortovej forme z 2ks vajíčok, 2 pl cukru vyšlahanych do peny pridanim 2-3pl hladkej muky a 1pl vody..dáme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme do ružova pri 180 st.Korpus na trieme džemom z jahôd nahrubo a potom na vrch dáme tvaroh rozmiešaný s cukrom a sladkou smotanou v krorej sme rozpustili číru želatínu podľa návodu prihriali a vyšlahali s tvarohom...
- poukladáne jahody na tvaroh a..štavu z nich použijeme na vrchnú želetínu..
- polejeme želatínou urobenou v šťave z jahôd a podľa návodu na tortovom žele červenej farbe...necháme stuhnúť a ..
- môžeme podávať,dobrú chuť!
|