Tvarohovo-broskyňové kocky s parížskym krémom (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Dnešný deň som spríjemnila mojím blízkym,takouto dobrotou!!!!

50 minút
príprava
25-30 minút
na 190 °C

Suroviny

Postup

  1. Bielky vyšľahame na tuhý sneh postupne pridáme žltky,olej,mlieko nakoniec múku zmiešanu s práškom do pečiva a kakaom.Zľahka premiešame a cesto vylejeme na plech 30x41cm ,ktorý sme vystlali papierom na pečenie,boky vymastime maslom vysypeme múkou .Pečieme na 190 stupňov 25-30 minút ,upečený necháme vychladnúť.Smotanu na parížsky krém uvaríme s cukrom a kakaom dáme do chladničky vychladnúť najlepšie uvariť deň predtým.
  2. Maslo ,vanilkový a práškový cukor vymiešame do hladka pridáme tvaroh,broskyne pokrájame na menšie kúsky.
  3. Z korpusu odstránime papier a korpus pokvapkáme šťavou z broskýň ,nanesieme rovnomerne tvarohovu plnku.Nakrájané broskyne rozložíme na koláč.
  4. Nakoniec vyšľahame smotanu , mixerom na najvyšších otáčkach pridáme smetafix.Hotový parížsky krém natrieme na koláč,vrch posypeme grankom dáme do chladničky stuhnuť.Výborný zákusok!!!!!