Tvarohové pampúšky
	        Autor receptu: ruzena17
	         
	        
	        Recept mám od mojej maminky, je jednoduchý, lacný, vhodný na fašiangové obdobie.
Rada ho pripravujem ako rýchlu večeru, alebo obed.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
Postup
- všetky suroviny zmiesime v mise, rozvalkáme na doske  na hrúbku 3-5 mm.
 - Vykrajujeme kosoštvorce 4x4 cm v strede s otvorom, je to bezo zbytku netreba to znova zmiesovať. Možete vykrajovať i kolieska, alebo iné tvary. 
Smažíme na zohriatom oleji. 
 - Vyberieme na servítok. 
Podávame so škoricovým cukrom, džemom, orechami... 
Najlepšie sú teplé.