Tvarohové guľky

Tvarohové guľky so špenátom v paradajkovo-fazuľovom ragú

Autor receptu: redakcia

4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Tvarohové guľky: Najskôr premiešame baby špenát, tvaroh, vajcia, parmezán, múku, soľ a korenie. Z cesta vytvoríme guľky veľkosti orechov a odkladáme ich na pomúčenú tácku.
  2. V panvici na lyžici oleja opekáme pol minúty cesnak pokrájaný na plátky. Pridáme nakrájané paradajky, vývar a cukor a povaríme 20 minút. Prisypeme fazuľu a varíme ešte 5 minút.
  3. Napokon vložíme guľky, prikryjeme a varíme 6–8 minút. Bazalku rozmixujeme so zvyšným olejom a zmesou pokvapkáme pokrm pri podávaní.