Komentáre k receptu:
  • monty469 - fotkamonty469 11. marca 2019 o 12:36

    Pre mna zaujimave, vyskusam
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 11. marca 2019 o 14:28

    @cesminaz , skvelý nápad..)
    @zareaguj
     1x finczi
  • finczi - fotkafinczi 11. marca 2019 o 14:53

    Aj pre mňa zaujímavé, skúsim niekedy. Ďakujem.
    @zareaguj
     1x cesminaz
  • cesminaz - fotkacesminaz 11. marca 2019 o 19:33

    @Monty469 @Finczi kludne vyskúšajte,tento spôsob mám od svokry :-) Robí aj normálne z mlieka,ale aj takto z jogurtu.Jogurt sa môže použit aj iný,ale mne to najviac chutí z gréckeho :-) @Izabelka vdaka pekne :-) Príjemný večer všetkým.
    @zareaguj
     1x haji
  • denyany - fotkadenyany 11. marca 2019 o 19:42

    Vyskúšam, tvaroh mám veľmi rada, hocikedy si dám len samotný. A doma som tvaroh nerobila poriadne dlho.
    @zareaguj
  • mimit - fotkamimit 11. marca 2019 o 20:19

    Recept vyzera uzasne! Na co by sa dal podla teba tento tvaroh este pouzit?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 11. marca 2019 o 20:30

    Určitě pekný recept, praktický!
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 13. marca 2019 o 08:02

    @Denyany kludne vyskúšaj,je to raz dva hotovo :-) A aj samotný je velmi chutný,taký kyslovkavý trocha na slano.Ak ho chces mat trocha vláčnejší,tak ho nemusíš vyžmýkat ako ja,len ho sced a nechaj chvílu odkvapkat :-) @Mimit na čo len chceš,ale skôr na všetko slané.Ako plnku do rôznych múčnych jedál,alebo na rezance,na halušky,alebo na opečenú cestovinu...vlastne všade,kde tebe bude pasovat :-) @Haji dakujem za komentík :-) Pekný den všetkým!
    @zareaguj
  • siisa - fotkasiisa 13. marca 2019 o 16:43

    Toto som ešte nevidela ani nepočula, ale je to zaujímavý recept. Jogurt je kyslastý, tak aj tvaroh bude tak chutiť, stojí to za vyskúšanie. Vďaka, že si sa podelila o recept.
    @zareaguj
  • beatabs - fotkabeatabs 27. marca 2019 o 17:15

    A keby som ho chcela pouzit do kolacov, slo by to?
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 27. marca 2019 o 18:34

    @Siisa ano tvaroh je chutovo ako ten jogurt z čoho ho varíš :-) Kludne vyskušaj,je velmi dobrý. @Beatabs ano iste by to šlo.Len nedaj sol a nechaj ho menej odkvapkat,aby si ho mala vláčnejší :-)
    @zareaguj
  • martamm - fotkamartamm 28. marca 2019 o 07:40

    Wow, parada, dnes idem do Lidla, vyskusam
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 28. marca 2019 o 17:04

    Vyrabim rada labneh z jogurtu, miluju slovensky hrudkovy tvaroh, urcite si udelam i tenhle. Urcite nebude stat 7€/kg :-)
    @zareaguj
  • sovka62 - fotkasovka62 31. marca 2019 o 17:46

    Toto určite vyskúšam. Z domáceho jogurtu (určite sa vyrovná gréckemu) robievam krémový syr (čosi ako Philadephia, či Mascarpone), je výborný. Tak vyskúšam aj tvaroh. Mám ho rada len tak s ničím, na posedenie pokojne štvrť kila a mám rada všetko tvarohové, na sladko aj na slano.
    @zareaguj
  • sovka62 - fotkasovka62 31. marca 2019 o 17:53

    @Mijaita , veru, na tú cenu tvarohu sa ťažko zvyká. Kedysi ho vláda dotovala (do roku 1989) ako potravinu zvláštneho významu (hlavne kvôli deťom a hlavne kvôli vápniku). Výrobná cena bola 40 Kčs za kilogram a predával sa za 12 Kčs za kilogram. Ostatne skoro všetky potraviny boli dotované 25-percentnou zápornou daňou. Dnes sa už nedotuje nič, ani len dojčenská výživa, deti už nepotrebujú vápnik a ak áno, nech sa rodičia starajú, keď ich chceli mať. Hlavne, že stonáme nad demografickou krivkou.
    @zareaguj
     1x sashan


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist