Turecký mäsovo– zeleninový güvec

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009

Suroviny

800 g
1 plechovka
1-2 KL




Postup

  1. 1

    Jahňacie mäso nakrájame na stredne veľké kocky, dáme do hrnca a na miernom ohni dusíme približne hodinu, kým sa voda nevyparí.

  2. 2

    Mäso tak ostane jemné. Cibuľu nakrájame na kocky a približne v polovici dusenia pridáme k mäsu.

  3. 3

    Osolíme, okoreníme a pridáme mletú papriku

  4. 4

    Potom pridáme trochu oleja a dobre opražíme.

  5. 5

    Opäť pridáme vodu, rajčiny a ešte chvíľu povaríme. Nakoniec pridáme papriku, ktorú dusíme len dovtedy, aby bola chrumkavá. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu

Vymazať
sportak
Už sme to varili a bolo to vynikajúce. Oneskorene ďakujeme všetci konzumenti našej rodiny autorovi tohto receptu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia