Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarKatarina0705 6. januára 2018 o 14:50

    Vyzerá to krásne :)
    @zareaguj
  • fialka49 - fotkaFialka49 6. januára 2018 o 14:53

    Palokuchki, krásny recept, ktorý budeme vo veľkom využívať na Vianoce aj my, lebo naše vianočné počasie sa blíži podobnému u vás v Austrálii. Nebudem ale určite čakať na horúce dni a keď nám príde zas chuť na sladké, zavďačím sa mojej rodinke a dám vedieť ako im pochutilo (som presvedčená, že pochvalou nebudú šetriť). Všetko najlepšie do nového roku.
    @zareaguj
  • klukodvody - fotkaKlukodvody 6. januára 2018 o 14:57

    Tohle si nechám líbit. Krásné pro oči a o chuti vzhledem k surovinám ani nemluvím. Už se těším až to udělám a budu se vytahovat jak moc jsem kluk šikovný. Ae určitě nebudu tvrdit, že to je můj recept ale budu hlásit, že je to recept od protinožců. Moc zdravíme a přejeme krásné dny.
    @zareaguj
  • jerica - fotkaJerica 6. januára 2018 o 15:10

    @palokuchki Danielka za chvíľu som u Teba, miesto zákuskov mám najradšej poháre na sladko :-) keď budem na PC , tento tvoj recept si vytlačim, u nás je január viac narodeninový a takýto fantastický pohár poteší :-) pozdravujem a ďakujem za skvelý recept ako všetky od teba :-))


    @zareaguj
     2x evanaaa, haji
  • používateľ nemá avatarHaji 6. januára 2018 o 15:11

    Krásný dezert, chutný, efektní fota! Jsi šikulka a díky za to, že ses s námi s tak výborným receptem podělila, milá @Palokuchki !
    @zareaguj
  • farbuska - fotkaFarbuska 6. januára 2018 o 15:13

    Ďalší pekný recept - ďakujeme.
    @zareaguj
  • maxinka - fotkaMaxinka 6. januára 2018 o 15:20

    V poslednom čase som zamilovaná do dezertov v pohároch. V skle všetky vrstvy krásne vyniknú. Je to tak krásne farebné a osviežujúce.
    @zareaguj
  • havino - fotkaHavino 6. januára 2018 o 16:09

    Tak želatinu by ma ozaj medzi vrstvy nenapadlo dat, na vrch áno, poháre ma bavia v poslednej dobe viac ako pečenie, viem sa vyhrat s vrstvami a ochutenim, dozdobenim, @Danielka vdaka za recept aj inspiraciu, vyzerajú krasne a veľmi chutne.
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaLuss44 6. januára 2018 o 16:14

    perfektné, tá misa na záver je parádna, hneď by som si dala :) Do želatíny by možno bolo fajn dať aj drobné ovocie zatuhnúť.
    @zareaguj
  • tatranka - fotkaTatranka 6. januára 2018 o 17:34

    Krásny,farebný a lákavý recept.Manžel aj syn majú veľmi radi sladkú želatinu.Pre nich by to bolo naozaj chutné a pekné prekvapenie.
    Krásne spracovaný recept.Veľmi pekné foto.
    Danka,neviem či som ti priala všetko dobré v Novom roku,ale ak nie,tak to teraz robím.
    Som rada,že na Vareche uvádzaš kus zvykov a dobrôt z opačnej strany zemegule.
    Je to pre nás obohacujúce.
    @zareaguj
     1x bozulka
  • siisa - fotkaSiisa 6. januára 2018 o 19:56

    Krásny recept, páči sa mi to v tej miske :)
    @zareaguj
  • alex37 - fotkaAlex37 6. januára 2018 o 20:26

    Tiež byť som si veru dalazvkeby mi ich niekto spravil. Krásne sú a počasie len ticho závidím.
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 7. januára 2018 o 07:27

    Nádherná fotka,vyzerá to priam na luxusný desertík!!! Odkladam a určite vyskúšam.V lete,ked budeme mat vlastné bobulové ovocie urcite dám aj medzi vrstvy,bude to este chutnejšie ;-) Dakujem za receptík!
    @zareaguj
  • bozulka - fotkaBozulka 7. januára 2018 o 07:29

    Danka,krásny a určite výborný recept.Dezerty v pohároch mám rada,sú osviežujúce.Žiaľ pre mňa už trošku náročné.Želám Ti všetko dobré !!!
    @zareaguj
  • evusik - fotkaEvusik 7. januára 2018 o 07:57

    Pohárové dezerty sa aj u nás tešia veľkej obľube, keď sa pekne urobia je to pastva aj pre oči aj pre mlstný jazýček. Tvoj dezert je fakt krásny a určite výborný. Dala by som sa pozvať :)
    @zareaguj
  • palokuchki - fotkaPalokuchki 7. januára 2018 o 08:03

    Dakujem vam vsetkym za mile komentare a pozdravy. Som velmi rada ze vas tento recept oslovil a inspiroval. Dufam ze budete s nim spokojni. @Cesminaz , to cerstve ovocie tam bude urcite velmi chutne. @Alex37 , tak vcera a dneska tu je 37-40C. Neni moc co zavidiet. No ale prave v tychto horucavach je prijemne si dat takyto schladeny dezert. @Tatranka , dakujem za pozdrav do Noveho Roku. Vzdy sa rada s vami podelim s niecim novym z opacneho kinda sveta. Trifle sa obycajne podava v specialnej sklenenej miske na stopke. Ja ju nemam, ta miska je dost mala pre nasu rodinu.
    @zareaguj
  • palokuchki - fotkaPalokuchki 7. januára 2018 o 08:26

    Jaj namiesto kinda sveta malo byt konca sveta. Tak to dopadne ked si vsetko poriadne neprecitame predtym ako to posleme.
    @zareaguj
  • jerica - fotkaJerica 7. januára 2018 o 13:49

    @palokuchki .
    Danielka, k tomuto receptu by som pridala k názvu, SEN NA JAZYKU !! budem musieť si to dať ešte do jednej kolonky, pripomenúť, hlavne keď bude u nás tak horúco ako u vás teraz , píše sa to v správach, že Austrálii sú veľmi vysoké teploty.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarDusan95843 25. januára 2018 o 13:59



Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist