Dusená treska
Dusená treska

Treska na fenikli a fazuli fotorecept

jeery - fotkajeery, 14. januára 2019
Treska na fenikli a fazuli (fotorecept)
Foto: jeery

Všeobecne by sme mali jesť viac ryby. Tento recept vám ukáže, že sa dá uvariť niečo originálne, chutné a predovšetkým rýchlo.

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2-3 ks
20 dkg (klobása)
2 ks (červená a biela)
3 strúčiky
1 plechovka (konzervovaná)
1 plechovka (konzervovaná)
1/2 kg
1 dcl (alebo maslo)
 podľa chuti
1/2 ks
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak (3 minúty).

    Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme nakrájaný fenikel a dusíme pod pokrievkou asi 10 minút.

    Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do feniklu dáme pokrájané olúpané paradajky, scedenú fazuľu a opečenú klobásu (klobásu môžme vynechať). Dochutíme a dusíme asi 5 minút.

    Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na dusenú zeleninu pokladieme rybu a dusíme 10-15 minút pod pokrievkou kým sa ryba neurobí.

    Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Podávame samostatne alebo s pečivom.

    Treska na fenikli a fazuli (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

frezia
Paci sa mi to. Vynecham klobasu a uvarim to.
farbuska
Vyzerá to veľmi jedlo. Zrejme sa nechám inšpirovať. Vďaka.
jeery
@Frezia (14.1.2019 18:36)

Isto nebudete ľutovať. Veľa závisí od rýb. Zmražené pustia veľa vody.Top je čerstvé.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia