Trasené mäso

Autor receptu: janozmyjavy

Tento recept mám od kamaráta Vlada. Nechcel som veriť že to funguje, ale je to tak. Pretože sa blíži grilovanie tak to skúste.

4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Bravčovú krkovičku nakrájame cez rebro(môžeme vykostiť). Jemne naklepeme. V oleji rozmiešame grilovacie korenie a v tomto oleji naložíme mäso. Minimálne 2 hodiny. Ugrilujeme bežným spôsobom na grile.
  2. Cibuľu nakrájame pokiaľ možno na drobno dáme do hrnca, kde budeme trepať mäso. Najlepšie so sklenou pokrievkou.
  3. Ugrilované mäso(čo najteplejšie) pridáme do cibule. " A" Teraz začne párty!! Každý člen párty bude pretriasť obsah min. 5 min. To je pre 1 kg mäsa. Trasie sa až do zhnednutia cibule. Okrem mäsa tá cibuľa nemá chybu!