Trasené mäso
Autor receptu: janozmyjavy
Tento recept mám od kamaráta Vlada. Nechcel som veriť že to funguje, ale je to tak. Pretože sa blíži grilovanie tak to skúste.
4 porcie |
15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Bravčovú krkovičku nakrájame cez rebro(môžeme vykostiť). Jemne naklepeme. V oleji rozmiešame grilovacie korenie a v tomto oleji naložíme mäso. Minimálne 2 hodiny.
Ugrilujeme bežným spôsobom na grile.
- Cibuľu nakrájame pokiaľ možno na drobno dáme do hrnca, kde budeme trepať mäso.
Najlepšie so sklenou pokrievkou.
- Ugrilované mäso(čo najteplejšie) pridáme do cibule. " A" Teraz začne párty!!
Každý člen párty bude pretriasť obsah min. 5 min. To je pre 1 kg mäsa. Trasie sa až do zhnednutia cibule. Okrem mäsa tá cibuľa nemá chybu!