Komentáre k receptu:
  • janara - fotkaJanara 4. februára 2018 o 19:49

    hned by som si koláčik dala, super suroviny, ukladám do KK
    @zareaguj
     1x afataga
  • tiginko - fotkaTiginko 4. februára 2018 o 21:08

    kedže ťa už nejaký ten piatok poznám, tak 1. som príjemne prekvapená, že si sa vôbec do niečoho takého pustila, 2. aj napriek toľkým nedostatkom si mala odvahu dať recept práve na túto stránku, 3. žiadne čili??!
    @zareaguj
     1x afataga
  • používateľ nemá avatarKuko95 4. februára 2018 o 21:13

    moze byt dobra ale do tej plnky aspon troska cukru takto to musi mat taku nijaku chut
    @zareaguj
  • frezia - fotkaFrezia 4. februára 2018 o 22:42

    Torta je stavnata, neprecukrovana, z polevy si nic nerob, mne sa tiez nikdy nepodari, ale nieco cervene na tom tanieri chyba. Zeby ozaj ta feferonka?
    @zareaguj
     1x afataga
  • jujoska - fotkaJujoska 5. februára 2018 o 09:55

    mne sa to paci aj s takou polevou, ale tiez si myslim, ze v plnke by sa zislo nieco sladke, kustovnica to asi velmi malo osladi. Minimalne nejaky med, javorovy alebo agavovy sirup by sa hodil, ci?
    @zareaguj
  • bubaya - fotkaBubaya 5. februára 2018 o 10:04

    Nabudúce tortu vyber z formy a až potom polej čokoládou. Roztieraj plochým širokým nožom, alebo obracačkou na palacinky, namáčaj do teplej vody, aby sa nelepil. Bude to vyzerať uhladene, akurát sa ti tam neurobí ten krajkový vzor.
    @zareaguj
     1x afataga
  • frezia68 - fotkaFrezia68 5. februára 2018 o 11:35

    @Afataga : Chválim odvahu a úprimnosť.Uložená je v KK a určite niekedy vyskúšam.Suroviny výborné,cukor nepridám a ako vravím niekedy,že na krásu neumriem ( aplikujem na krásu torty ) ,ale chuťovo pre mňa výborná :-).
    @zareaguj
  • kimlo - fotkaKimlo 5. februára 2018 o 12:42

    ...takmer bez cukru skoro čo?...
    @zareaguj
     1x cuketa
  • jerica - fotkaJerica 5. februára 2018 o 12:51

    @afataga
    náhodou vyzerá vynikajúco, hlavne keď je na jazyku, prijala by som ten tanier s tou "škaredou", jazyk ten sa nemazná s krásou, zbožňujem bez múky, naj keď je krému a čokolády. Tá veru ide do kolonky :-)
    : v jednoduchosti nehľadaj krásu, ale super chuť , a tá Tvoja to určite spĺňa.
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 5. februára 2018 o 13:40

    @Janara dakujem
    @Tiginko uz by si mohla vediet, ze ja som odvazna :-), chilli som nedala kvoli mame, ale do polevy sa stipka nevylucuje
    @Kuko95 jasne, daj si cukor, ak ho musis mat, ale to goji je sladke, preto som ho tam dala
    @Frezia mas pravdu, je dobra aj ked nepekna a uz aj ty provokujes? :-)
    @Jujoska ako som pisala vyssie, jasne ze si kazdy moze pridat sladidlo podla seba, ale aj tie datle su sladke a trosku aj cokolada
    @Bubaya ja to teoreticky ovladam, len som si, ako vzdy, chcela ulahcit zivot, ale dik aj tak
    @Frezia 68 ako hovoris, mozes aj z polovicky, ale je dost syta
    @Kimlo presne to :-)
    @Jerica dakujem, som rada, ze som ti ulahodila aspon zlozenim, tej polevy sa moze dat aj viac, alebo ganache ma teraz napadlo a nevrav, ze vyzera vynikajuco, nezasluzi si to :-)
    @zareaguj
     1x frezia
  • monty469 - fotkaMonty469 5. februára 2018 o 14:03

    Kuskom by som nepohrdla. Myslim, ze aj ju vyskusam ;-) A to chilli do cokolady veruze pridam
    @zareaguj
     1x frezia
  • remcula - fotkaRemcula 5. februára 2018 o 15:38

    Skvěle vyfoceno, moc se mi to líbí :-)
    @zareaguj
     1x afataga
  • používateľ nemá avatarSisi11 5. februára 2018 o 22:32

    dakujem krasne...pre mna ako stvorene...rychle hotove...cukor nejem uz rok...posypem kakaom:))
    @zareaguj
     1x afataga
  • používateľ nemá avatarHaji 6. februára 2018 o 10:26

    Pro milovníky cukru tento recept moc není, ale našla bych se i v tomto receptu. Určitě bych vpašovala i nějakou vhodnou alternativu pro větší sladkost. Bo zastávám názor: " jaký život, takové pití". Ale dezert má být sladký. haha Mám teď období čoko polevy vytvořené z čokolády a šlehačky. Nezatuhne tak zuřivě, netvoří obrazce a hezky se s ní dá pracovat - vracet se na některá místa - uhlazovat. Jen je dobré si předem vyzkoušet poměr čokolády a tekuté šlehačky. A jak píše @Bubaya - polít tortu vytahnutú formu. Efektní je nechat potéct krápníky po obvodě dolů - keď sa dá. Ať je jak chce, recept aj torta se mi líbí. Oceňuji nápad s goji!! Trénink dělá závodníka a nakonec budeš "třída" v tortování!! Krásný den, milá Afi!!
    @zareaguj
     1x afataga
  • používateľ nemá avatarHaji 6. februára 2018 o 10:28

    Oprava: Polít tortu vytáhnutou z formy. Polévání formy by bylo kontraprodukt.
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 6. februára 2018 o 14:02

    @Monty469 budem rada, ak skusis a isto ju budes mat krajsiu, mas na to lepsie nervy :-)
    @Remcula haha tento vytvor sa ani neda skvelo odfotit :-)
    @Sisi11 nemas za co, v lete, ked je cerstve ovocie, dalo by sa dat navrch, napr. jahody, maliny a pod.
    @Haji to sa vola ganache, v tej chvili ma to nenapadlo ju tam dat, az na druhy den a trieda v tortovani isto nikdy nebudem, to ma riadne precenujes :-)
    @zareaguj
     1x haji
  • janger - fotkaJanger 7. februára 2018 o 14:00

    @afataga , co sa estetiky tyka, ved torte nic nechyba. Nahodou jej to svedci, aj ta glazura. Mne to pri takomto type torty pasuje :-). A co sa chute tyka, tiez by som si na nej iste pochutila. Jedine, co by som asi trosku zmenila, ze do plnky by som dala nejake susene ovocie, som totiz maskrtnik. A goji nechcem.
    Ale mozno v plnke ten cukor ani nechyba, kedze jeme tortu vcelku, a ten spodok a glazura je dost sladka. Asi treba vyskusat :-).
    @zareaguj
     1x afataga
  • afataga - fotkaAfataga 7. februára 2018 o 17:14

    @Janger (7.2.2018 14:00)

    Tak ja ti neviem, ci by si nepotrebovala okuliare :-) a jasne, uz som pisala vyssie, do plny si daj co chces, nie je to zakazane, ale nam sa zdala akurat, kazdy mame ine chute, takze uprav si podla seba.
    @zareaguj
  • janger - fotkaJanger 7. februára 2018 o 17:35

    @Afataga (7.2.2018 17:14)

    Uz mam :-)))....
    @zareaguj
     1x afataga
  • mitzy - fotkaMitzy 7. februára 2018 o 19:45

    Páči sa mi, celá. Akurát - ja nemám rada mascarpone :( neprišla som vôbec na tú chuť. Pre mňa by bol tvaroh, to ja môžem vždy :)
    @zareaguj
     1x afataga
  • afataga - fotkaAfataga 8. februára 2018 o 13:30

    @Mitzy (7.2.2018 19:45)

    Tak daj tvaroh, take lahke nevies? :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist