Na korpus si vyšľaháme bielka s troškou soli dotuha, pridáme kryš.cukor, prešľaháme dohladka, pridáme žĺtka. Nakoniec pomaly pridáme preosiatu múku premiešanú s kakaom a kypr. práškom. Upečieme 200 stupňov-15 min.
Pomaly privedieme k varu šľahačku s čokoládou a kakaom. Neprevariť! Rozmiešať čokoládu dohladka a nechať vychladnúť. Na 24 hod. ju dáme do chladničky. Takže nezabudnúť pripraviť deň vopred. Na druhý deň pridáme stužovač a vyšľaháme.
Na krém uvaríme mlieko s pudingom, kryšt. a vanilk. cukrom. Do vychladnutého zašľaháme maslo a kávu.
Na korpus natrieme krém aj šľahačku.
Pripravíme si ozdoby z čokolády. Na tanier si natiahnem celofán , dobre pripevním zospodu, aby sa nezošmykol. Roztopím čokoládu , ktorú dám do sáčku, na ktorom spravím malý otvor a striekam rozne ozdoby: kolečká, paličky, esíčka, slniečka, písmenká...Dáme stuhnúť do chladničky, po stuhnutí, čo trvá krátko, možme zlúpnuť z fólie a používať. Zvyšné ozdoby sa dajú uskladniť v chladničke, alebo mrazničke.