Toast s bielou fazuľou

Autor receptu: patincatsomekitchen

Zbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky, slané a také, ktoré zasýtia na dlhší čas a ktoré obsahujú čo-to výživné. Ak si fazuľku uvaríte dopredu, príprava je veľmi rýchla a vhodná aj na ráno /ani riadu nie je veľa :) /. Môžete použiť aj konzervovanú fazuľu, skontrolujte ale ingrediencie nálevu, aby neobsahoval zbytočnosti. Množstvo je pre 2 - 3 ľudí.
http://www.patincatsomekitchen.com/toast-s-bielou-fazulkou

Suroviny

Postup

  1. Cibuľku nakrájajte nadrobno. Na panvici rozohrejte olej a cibuľku chviľu opražte.
  2. Medzitým nadrobno nakrájajte červenú papriku a pridajte ju k cibuľke.
  3. Po chvíľke pridajte uvarenú fazuľu, prelisovaný cesnak, paradajkovú pastu, sladidlo, osoľte a okoreňte.
  4. Panvicu odstavte z ohňa. Pridajte citonovú šťavu, dobre premišajte a hotovú fazuľu navrstvite na chlebíky alebo iné pečivo. Ozdobte petržlenovou vňaťou. Podávajte teplé.