Toast s bielou fazuľou
Autor receptu: patincatsomekitchen
Zbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky,
slané a také, ktoré zasýtia na dlhší
čas a ktoré obsahujú čo-to výživné. Ak si fazuľku uvaríte dopredu, príprava je veľmi
rýchla a vhodná aj na ráno /ani riadu nie je veľa :) /. Môžete použiť aj konzervovanú fazuľu, skontrolujte ale
ingrediencie nálevu, aby
neobsahoval zbytočnosti. Množstvo je pre 2 - 3 ľudí.
http://www.patincatsomekitchen.com/toast-s-bielou-fazulkou
Postup
- Cibuľku nakrájajte nadrobno. Na panvici rozohrejte olej a cibuľku chviľu opražte.
- Medzitým nadrobno nakrájajte červenú papriku a pridajte ju k cibuľke.
- Po chvíľke pridajte uvarenú fazuľu, prelisovaný cesnak, paradajkovú pastu, sladidlo, osoľte a okoreňte.
- Panvicu odstavte z ohňa. Pridajte citonovú šťavu, dobre premišajte a hotovú fazuľu navrstvite na chlebíky alebo iné pečivo. Ozdobte petržlenovou vňaťou. Podávajte teplé.