Toast s bielou fazuľou

patincatsomekitchen - fotkapatincatsomekitchen, 8. marca 2017

Zbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky, slané a také, ktoré zasýtia na dlhší čas a ktoré obsahujú čo-to výživné. Zobraziť celý popisZbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky, slané a také, ktoré zasýtia na dlhší čas a ktoré obsahujú čo-to výživné. Ak si fazuľku uvaríte dopredu, príprava je veľmi rýchla a vhodná aj na ráno /ani riadu nie je veľa :) /. Môžete použiť aj konzervovanú fazuľu, skontrolujte ale ingrediencie nálevu, aby neobsahoval zbytočnosti. Množstvo je pre 2 - 3 ľudí.
http://www.patincatsomekitchen.com/toast-s-bielou-fazulkou

Suroviny

250 g drobná uvarená
1 ks
1 ks menšia
1 PL
1 ČL
1/2 ČL podľa výberu (nemusí byť)
 podľa chuti
6 ks (alebo iné pečivo)
 na ozdobu




Postup

  1. 1

    Cibuľku nakrájajte nadrobno. Na panvici rozohrejte olej a cibuľku chviľu opražte.

  2. 2

    Medzitým nadrobno nakrájajte červenú papriku a pridajte ju k cibuľke.

  3. 3

    Po chvíľke pridajte uvarenú fazuľu, prelisovaný cesnak, paradajkovú pastu, sladidlo, osoľte a okoreňte.

  4. 4

    Panvicu odstavte z ohňa. Pridajte citonovú šťavu, dobre premišajte a hotovú fazuľu navrstvite na chlebíky alebo iné pečivo. Ozdobte petržlenovou vňaťou. Podávajte teplé.

    Toast s bielou fazuľou  - obrázok 4

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia