Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou

Autor receptu: fitlife

Jednoduchý exotický a velmi chutný recept :)

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Filet umyjeme, vložíme do uzatvárateľnej nádoby, pridáme soľ, mleté čierne korenie a 40ml džúsu. Dáme do chladničky na 15 minút. Do panvice dáme 30ml džúsu, nakrájaný ananas, papriku a cibuľku a necháme len prejsť varom.
  2. Ryžu uvaríme podľa návodu a 5 minút pred koncom pridáme rozmrazený špenát (kto má rád môže pridať aj cesnak)
  3. Tilapiu dáme do vymastenej formy a dáme na ňu ananasovú zmes a baby mozzarellu, posypeme oregánom alebo koliandrom. Pečieme pri 180°C 15-20 minút. Tak a teraz stačí už len naservírovať a dobrú chuť :)