Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou
Autor receptu: fitlife
Jednoduchý exotický a velmi chutný recept :)
2 porcie |
10 minút príprava |
15 minút na 180 °C |
Postup
- Filet umyjeme, vložíme do uzatvárateľnej nádoby, pridáme soľ, mleté čierne korenie a 40ml džúsu. Dáme do chladničky na 15 minút.
Do panvice dáme 30ml džúsu, nakrájaný ananas, papriku a cibuľku a necháme len prejsť varom.
- Ryžu uvaríme podľa návodu a 5 minút pred koncom pridáme rozmrazený špenát (kto má rád môže pridať aj cesnak)
- Tilapiu dáme do vymastenej formy a dáme na ňu ananasovú zmes a baby mozzarellu, posypeme oregánom alebo koliandrom. Pečieme pri 180°C 15-20 minút.
Tak a teraz stačí už len naservírovať a dobrú chuť :)