Komentáre k receptu:
  • malroxa - fotkaMalroxa 7. februára 2018 o 16:17

    Super. Co to je za zver?
    @zareaguj
  • farbuska - fotkaFarbuska 7. februára 2018 o 16:24

    Vyzerá to dobre, vonia to až sem ... môžem nahradiť thajskú bazalku nejakou inou?
    @zareaguj
  • kukulienka71 - fotkaKukulienka71 7. februára 2018 o 16:29

    vyzerá to veľmi dobre. Thajskú bazalku dostať aj u nás? Zvieratko je tiež milé, zrejme nie je domáce, či? A na úvodnej fotke tá príloha naľavo...mám obavy sa spýtať čo to je:-))
    @zareaguj
  • frezia - fotkaFrezia 7. februára 2018 o 16:50

    Pekne, uz aj ulozene.
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 7. februára 2018 o 17:00

    Recept sa mi paci, syn si rad take vyvara, tak mu ho posuniem. A ta priloha, vyzera to ako cervy. Je to tak? Mozno sa mylim
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 7. februára 2018 o 17:01

    Nie nemylim ;-) Zvieratko je mile
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 7. februára 2018 o 17:09

    Paradny recepis, je tam vsetko, co mame radi, no ale teraz chlape rad, ked mi vykapala thajska bazalka, mozem dat obycajnu? Zvieratko nema chybu, je to komba?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKucharka 7. februára 2018 o 18:09

    Paráda. Ja robievam podobne ( tzv. Bangkokskú verziu? ) z omáčiek dávam iba ustricovú a rybaciu, bez cukru. Fazuľky nakrájam na dlhšie. Baziliku keď mám dám a keď nemám nedám :-)). Samozrejme, že to nieje potom to pravé ale aj tak je to dobré. Dávam k tomu ryžu.
    Ďakujem za tvoj recept. Pekný večer.
    @zareaguj
     1x mijaita
  • používateľ nemá avatar2010 7. februára 2018 o 18:24

    Dakujem za nahliadnutie, da pouzit europska bazalka, ta priloha je odroda ciernej ryze.
    No a to male na dverach dole hlavou je possum, neviem co je to po slovensky , latinsky -Trichosurus vulpecula.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 7. februára 2018 o 19:20

    Posum je oposum, americka vačice.
    » www.google.cz/search?q=oposum&safe=active&cli...


    Recept uzasny, to dam brzo, díky do dalek!
    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 7. februára 2018 o 19:42

    Jej, návštevník je zlatý :) jedlo vyzerá super, šlo by to i so sójovou drťou.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 8. februára 2018 o 15:41

    @Kukulienka71 (7.2.2018 16:29)
    Ja som bol vcera na cestach tak som napisal ze je to cierna ryza, prisiel som domov je to skor daaka cudna zmes co kupila zena, je tam aj cierna ryza co zafarbi vsetko.


    @zareaguj
  • marienka44 - fotkaMarienka44 8. februára 2018 o 16:11

    Prečo rybacia a ustricová omáčka, keď základ je mleté bravčové maso? Čo je to stir fry?
    Rybacia omáčka je len v rozpise surovín, v postupe chýba. Nikdy som tie omáčky nekoštovala. Ani ich nemám kúpené. :-)
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 8. februára 2018 o 20:21

    @Marienka44 v Asii dochucuji masa, masova jidla i polevky temito omackami. Je to vyborne, i kdyz pro nas nepochopitelne.

    @2010 varim uz zitra!
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 9. februára 2018 o 10:34

    @Mijaita (8.2.2018 20:21)

    ja buducu sobotu, som zvedava na tvoju reakciu
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 9. februára 2018 o 12:01

  • používateľ nemá avatarHaji 9. februára 2018 o 13:52

  • mijaita - fotkaMijaita 9. februára 2018 o 19:05

    @2010 nic nechybělo, i thajská bazalka se dostavila. Návštěva se cpala, já se cpala, nic nezbylo! Výborné, jednoduché, asijské jídlo! Díky ti za recept!


    @zareaguj
     2x afataga, bembo
  • mijaita - fotkaMijaita 9. februára 2018 o 19:06

    @Afataga závidím ti, že u vás bude zítra, dala bych si to zas :-) Máš se na co těšit, krásný recept!
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 9. februára 2018 o 19:59

    @Mijaita (9.2.2018 19:06)

    Pisala som, ze buducu sobotu. V kazdom pripade sa na to tesim, mas to na nerozoznanie od originalu :-).
    @zareaguj
  • mijaita - fotkaMijaita 9. februára 2018 o 20:25

    @Afataga buducu, no, tak teda buducu, nooooo, detailistko :-) Ryzi ale mam hezci, ne? :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarZahra 11. februára 2018 o 08:06

    @Mitzy (7.2.2018 19:42)

    Este lepsie s rozdrvenym seitanom.
    @zareaguj
  • lulyna - fotkaLulyna 11. februára 2018 o 10:44

    Prosím o vysvetlenie, čo je to stir fry? Ďakujem
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 11. februára 2018 o 11:56

    @Lulyna (11.2.2018 10:44)
    Pokusim sa odpovedat aj @Marienka44 sa pytala takze- stir miesaj, fry vyprazaj, v horucom woku na troske oleja sa rychlo oprazaju a miesanu maximalne 2 porcie ci masa alebo zeleniny ( ked je viac uz sa to zacne dusit ).
    Je to pomerne iny -cudzi sposob pripravy jedla k slovenskej kuchyni kde sa vseobecne naraz navari pre vsetkych.
    Neviem ci to redakcia dovoli ale tu to ukazuje Jamie ako na to.



    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 11. februára 2018 o 11:57

    @Mijaita (9.2.2018 19:05)
    No ty to mas paradne,a ta ryza nema chybu. Dakuje za vyskusanie.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 13. februára 2018 o 14:07

    @Mitzy (7.2.2018 19:42)
    Inspirovala si ma, islo to aj s karfiolovou ryzou. A s receptom sa experimentovalo... miesto chilli pouzili ich povodnu koreninu, cierne a zelene korenie a k bazalke este matu a klicky, taka vegetarianska fuzia.



    @zareaguj
     2x mitzy, frezia
  • mitzy - fotkaMitzy 13. februára 2018 o 18:21

    @2010 (13.2.2018 14:07)

    Mňam! Šikovný recept si vymyslel :)
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 18. februára 2018 o 13:32

    Vyyyyyborne, male upravy: miesto cukru som dala chilli omacku a rybaciu omacku nevlastnim, tak bez nej.
    Pravdu povediac som sa trochu bala tej kombinacie, ale nesklamalo, ako ostatne vsetky rcp. od teba.
    Nabuduce dam viac chilli aj bazalky.


    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 19. februára 2018 o 16:33

    @Afataga (18.2.2018 13:32)
    Dakujem za vyskusanie, vcera som sa o tomto recepte rozpraval s mojim azijskym mentorom. Jeho komentar bol aby som nezabudol na vela chilli a vela cesnaku. Stazoval sa ze minuly rok na jesen odovzdal restauraciu synovi a ten prve co spravil, pomenil- zmodernizoval vsetky stare rodinne recepty ani tam radsej nejde.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 26. februára 2018 o 12:49

    Da sa aj dvojito stiplavo, ako secuansko, thajska fuzia.
    Azijsky baklazan na stvrky pod dlzke opeceny na grille plus extra secuanske korenie a vela chilli, cesnaku a bazalky.




    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 11. marca 2018 o 13:14

    No a co si pocat, ked sa na poslednu sekundu dozvies, ze mas z 250g mleteho urobit o 2 porcie viac?
    Zaklad mi posluzit tvoj rcp. a pridala som mrkvu, paradajky, fazulu bohuzial z konzervy, zopar drzim doma pre takeho prilezitosti, oregano a urobila som omeletu zo 4 vajec a pokrajala do toho a boli zrazu 4 porcie :-). Vlastne taka fuzia tohto, bolognese a trochu chilli con carne, viem, ze nemas nic proti fuziam, preto ti to sem davam.


    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatar2010 12. marca 2018 o 16:29

    Fuzie su super, dnes som robil indicku co by ma za nu vykazali z indie. Zaklad bol skoro indicky oprazene koreniny a rozdrvene kesu a plus citronova trava zo zahrady a thajske diabolske zelene kari. Nutribulet rozmixovana mrazena zelenina dusena v kokosovom mlieku a cicer a nakoniec tadka, cerstve paradajky a koriander.






    @zareaguj
     1x mitzy
  • mitzy - fotkaMitzy 12. marca 2018 o 19:21

    @2010 (12.3.2018 16:29)

    Vyzerá to super! Mám veľmi rada indickú kuchyňu, v Nitre je skvelá reštaurácia, v Bratislave to trošku šlo dolu vodou. Mne sa nič napodobniť nejak nedarí, asi by to chcelo indickú kuchársku knižku. Sa máš, že si v exotike.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 13. marca 2018 o 16:17

    @Afataga (11.3.2018 13:14)
    Este lepsie je robit fuziu, nie pre to ze nemas suroviny, ale len tak ako experiment. Preco nie daco domace neexoticke. Do kyslej kapusty pridat thajsku sladku chilli omacku zahustit a k tomu rychlo spravene na zeravej liatinovej panvici hrube kare s kostou a kožou ochutene drtenou ruzovou solou a secuanskym korenim.



    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 13. marca 2018 o 19:18

    @2010 (13.3.2018 16:17)

    Fuuuha tak toto by ma ani vo sne nenapadlo, majstre fuzii :-). Ja som mala maso, ale v mraznicke, tak preto tazka improvizacia.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 17. marca 2018 o 11:52

    Stravnici ziadali naspat thajsku Pad Kra Pao, ale mal som len hovadzie mlete tak vyslo z toho Pad Gra Prow , fazulka bola draha tak tam skoncila lacna spargla z mexika.





    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 17. marca 2018 o 15:53

    @2010 (17.3.2018 11:52)

    Haha no u nas naopak, fazulka lacna a spargla draha, zatial. Asi sa ani nebudes cudovat, ale tiez ma napadlo, ze dam sparglu, urcite to bude fajnove
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 13. apríla 2018 o 09:44

    Fazulka nahradena cerstvou kukuricou, bravcove krevetami, inspiracia od
    Luka Nguyena.




    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 22. apríla 2018 o 17:00

    Mlete maso je taka nedocenena surovina.
    Tu je ako vyborne cinske predjedlo, mlete maso podavane v salatovych litoch Yuk sung,
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 22. apríla 2018 o 17:51

    @2010 (22.4.2018 17:00)



    @zareaguj
     1x afataga
  • afataga - fotkaAfataga 22. apríla 2018 o 18:28

    @2010 (22.4.2018 17:51)

    Kukuricu akoze nevidim :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 23. apríla 2018 o 07:44

    Ano pouzivam super cerstvu cukrovu, ziadna konzerva ci zmrazena.
    4 kukurice 1.5 E priblizne.




    @zareaguj
  • mitzy - fotkaMitzy 23. apríla 2018 o 11:12

    @2010 (23.4.2018 07:44)

    ten plast je na nich najväčší šmak
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 24. apríla 2018 o 07:56

    @Mitzy (23.4.2018 11:12)
    A cerstva kukurica chutila vo woku s medailonkami z panenky. Cheers



    @zareaguj
     1x mijaita
  • používateľ nemá avatarKucharka 3. mája 2018 o 18:18

    Dnes sme mali na obed túto dobrotu... Nezohnala som thajskú bazalku, tak bez nej, chili papričky som mala len zelené. Podávala som s jasmínovou ryžou.
    Príjemné odpoludnie.


    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 6. mája 2018 o 13:25

    Vcera repete so sparglou a uz som nevedela, co od rozkose, tak som tam cvrkla trochu whisky. Bolo z hovazdiny.


    @zareaguj
     1x mijaita
  • afataga - fotkaAfataga 27. júla 2018 o 19:15

    Dnes opat na programe, musim priznat, ze sa toto jedlo zaradilo medzi nasich top 10 rcp z Varechy, je to neskutocne vyborne. Dala som aj svoju cuketu, aj fazulku a stonky z mangoldu. Nasadila som aj ciernu fazulku ze pre farbu, ale ona potvora pri vareni ozelenie, no co uz s nou.


    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 30. júla 2018 o 15:24

    @Afataga (27.7.2018 19:15)
    Tak aj u nas nie je tak vela receptov kde sa da tak dobre zakomponovat mlete maso. Som spat z ciest robil som tiez vcera aj ked bazalka nebola, (nesiel som na trh a co rastie v zahrade) a citronova trava rastie ako burina, tak ju nahradila.



    @zareaguj
     1x afataga
  • používateľ nemá avatar2010 13. augusta 2018 o 13:26

    Uz nemame kusu :(




    @zareaguj
  • nephilim - fotkaNephilim 13. augusta 2018 o 18:48

    @2010 : Hadislav alebo Hadimír je krásny. Vždy som po takom túžila. Nestretlo sa to s domácim pochopením. Inšô som chcela. Ako je to v ázijskej kuchyni s používaním kôpru? Ty si odborník. V mojich kuchárkach čínskej, japonskej a kórejskej kuchyne sa nevyskytuje v receptoch.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 13. augusta 2018 o 19:03

    @2010 (13.8.2018 13:26)
    Aj aj, toto mrkvou nenakrmíš. Aby nakonec nebydlela u vás doma a vy venku na ulici... Chudák kusu, takový milý mončičák. Už létá na obláčku.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist