Tereyağlı yeşil fasulye - Zelená fazuľka na masle

Autor receptu: cesminaz

Dalšia chutná variácia zelenej fazuľky....

25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rýchla,jednoduchá a veľmi chutná príloha zo zelenej fazuľky ;-) Jej príprava je jednoduchá ako "facka" :-)))
  2. Fazuľky si pokrájame na veľkosť 0,5-1cm... V jednej panvici rozohrejeme maslo a 2PL oleja,pridáme fazuľku,osolíme a zakryjeme pokrievkou.Takto zakryté,dusíme za občasného miešania domäkka.Netreba podliať vodou,lebo fazuľka si pustí trošku štavy a tá úplne na jej dusenie postačí.Moja bola hotová za 25minut :-) ale fazulky sú rôzne,takže si ju radšej sledujte. Na konci fazulku ešte vareškou kde-tu roztlačíme ;-) a môžme podávať takto samotnú,alebo poliatu cesnakovým jogurtom ;-P Dobrú chuť..