Hovädzie mäso
Teplý šalát s hovädzím mäsom podľa Andrey Zimányiovej (videorecept)
Autor receptu: sons
Tento skvelý recept určite ocenia hlavne tí, ktorí chcú byť fit.
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Hlávkovú kapustu nakrájame na pásiky, mrkvu a zázvor nastrúhame. Cibuľu nakrájame na drobno.
- Vo woku rozpálime olej, osmažíme cibuľu a mleté mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme chilli vločky, zázvor a pretlačený cesnak. Podlejeme vývarom a dochutíme kurkumou.
- Keď sa mäso podusí, pridáme nastrúhanú mrkvu a nakrájanú kapustu, ešte krátko podusíme. Na záver zmes ochutíme sójovou a rybacou omáčkou.
- Pri servírovaní, dochutíme a dozdobíme nakrájanou jarnou cibuľkou, semienkami sezamu a prípadne vločkami chilli.