Hovädzie mäso

Teplý šalát s hovädzím mäsom podľa Andrey Zimányiovej (videorecept)

Autor receptu: sons

Tento skvelý recept určite ocenia hlavne tí, ktorí chcú byť fit.

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Hlávkovú kapustu nakrájame na pásiky, mrkvu a zázvor nastrúhame. Cibuľu nakrájame na drobno.
  2. Vo woku rozpálime olej, osmažíme cibuľu a mleté mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme chilli vločky, zázvor a pretlačený cesnak. Podlejeme vývarom a dochutíme kurkumou.
  3. Keď sa mäso podusí, pridáme nastrúhanú mrkvu a nakrájanú kapustu, ešte krátko podusíme. Na záver zmes ochutíme sójovou a rybacou omáčkou.
  4. Pri servírovaní, dochutíme a dozdobíme nakrájanou jarnou cibuľkou, semienkami sezamu a prípadne vločkami chilli.