Teplý cestovinový šalát s arašidmi, pórom, šunkou a horčicou

Autor receptu: jenny4

Moje obľúbené, rýchle a hlavne lacné a chutné jedlo. Všetky suroviny vyjdu cca 3 €

4
porcie
5 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Dáme variť cestoviny. Kým sa uvaria, pokrájame šunku na malé kocky, z póru odstránime vňať a koniec. Ošúpeme, umyjeme a pokrájame na tenké krúžky, ktoré vydlubneme. Uvarené cestoviny scedíme a dáme na rozohriatu panvicu potretú olejom.
  2. Po chvíľke pridáme arašidy, šunku a pór. Smažíme až pokiaľ nie je šunka chrumkavá a arašidy lesklé (cca 10 min). Pridáme 6 lyžíc horčice, poriadne premiešame a ešte chvíľku opražíme. Horčicu dávkujeme jemne, nesmie prebiť chuť ostatných surovín.