Teplý cestovinový šalát s arašidmi, pórom, šunkou a horčicou
Autor receptu: jenny4
Moje obľúbené, rýchle a hlavne lacné a chutné jedlo. Všetky suroviny vyjdu cca 3 €
4 porcie |
5 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Dáme variť cestoviny. Kým sa uvaria, pokrájame šunku na malé kocky, z póru odstránime vňať a koniec. Ošúpeme, umyjeme a pokrájame na tenké krúžky, ktoré vydlubneme. Uvarené cestoviny scedíme a dáme na rozohriatu panvicu potretú olejom.
- Po chvíľke pridáme arašidy, šunku a pór. Smažíme až pokiaľ nie je šunka chrumkavá a arašidy lesklé (cca 10 min). Pridáme 6 lyžíc horčice, poriadne premiešame a ešte chvíľku opražíme. Horčicu dávkujeme jemne, nesmie prebiť chuť ostatných surovín.