Takmer surové očarujúce cuketové špagety

luckaprima - fotkaluckaprima, 23. mája 2016

Veľmi rýchla a zdravá večera, ktorá Vás neoberie o posledné zvyšky energie po príchode z práce... Nie je to RAW ale pomaly to naberá Zobraziť celý popisVeľmi rýchla a zdravá večera, ktorá Vás neoberie o posledné zvyšky energie po príchode z práce... Nie je to RAW ale pomaly to naberá taký smer.

1
porcia
7 minút
príprava
1 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks mladá
5 strúčikov
1 ks
2 ks
30 g
1 hrsť (mix)
2 - 3 streky
 čerstvé




Postup

  1. 1

    Na panvici si zahrejeme olivový olej a pridáme nakrájaný cesnak, kapiu, paradajky a nastrúhané špagety z cukety. Nedusíme, nepražíme, iba minútku vlastne prehrejeme, pre ten pocit že to nie je úplne surové. Údený losos to krásne osolil, takže jediné ochucovadlo je šplech extra panenského olivového oleja na povrch šalátových lístkov, na ktorých toto jedlo podávame. Ozdobíme čerstvými bylinkami, najlepšie aj s kvietkami a hotovo. Bleskové jedlo je na svete.

Diskusia k receptu

mijaita
Cuketové špagety do salátu jsou pecka! Já je dělám jen jako přílohu k masu rest na másle. Tak teď půjdou do salátu. Lososa s dovolením vynechám, rybou kazit salát nebudu (s usmevem prosim)
1x ilusa
maska10
To je fakt super rychla,lahka a zdrava vecera,u mna za5*
haji
Fajn kombinace, prohřátí mi vyhovuje. Díky za receptík!!
mijaita
Použila jsem svoji verzi salatu a dodala ty julienne cukiny a kapii podle tebe. Hodila se křepelčí vajíčka. Byl i polníček a srdíčka salátová a čerstvé nakládačky. samozřejmě rajské. Ta cukina je opravdu skvělá v tom salátu, to se ti povedlo, zas inovace mých salátu, díky!! 5*


maska10
salat vyzera super,len neviem ako,alebo z cim sa struhaju tie spagety,dakujem
luckaprima
@Maska10 (29.6.2016 23:37)

Špagety sa strúhajú takou špeci škrabkou na špagety, tescoma má aj tri druhy, ktorý ti sadne do ruky, moja stála cca 3€, nastrúhaš zo všelijakej zeleniny.
ilusa
áno,áno,už sa teším,ale až keď budem svoje,100% Bio




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia