Komentáre k receptu:
  • izabella929 - fotkaIzabella929 11. októbra 2017 o 20:23


    @stanci11 ,ešte dobre, že nebolo treba k 12 mesiačikom po jahôdky.-) iste bol koláčik veľmi chutný, však jahodová chuť je exelentná sama o sebe.-)
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 11. októbra 2017 o 20:26

    @Izabella929 veruže dnes by sme už museli aj k tým mesiačikom bežať ... aj keď ešte v sobotu na mňa čakal hrsť posledných malín, a to je na Kysuce celkom nezvyčajné... inak ďakujem a pravdu máš, jahody sú dokonalé ;)
    @zareaguj
  • siisa - fotkaSiisa 11. októbra 2017 o 21:29

    Verím, že chutil, tieto koláčiky sú naozaj božské :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 11. októbra 2017 o 22:21

    Bezva koláč, milá @Stanci , jen mám trochu hokej s těmi jahodami - byly zmrazené? Já mám dnes delší vedení. Pokud jde o ty chytlé okraje - mám podobnou zkušenost. Pekla jsem před dvěma měsíci tortu, dva korpusy. Na první korpus jsem dávala na spodek i boky pečící papír. Hrála jsem s kruhem a vystříhávala z papíru obvod. Jasné, že to nejde úplně přesně, jak se zachytl papír ve formě - tak se zvlnil. Podobně jako tobě. A tam mi prihorelo - kde byly nerovnosti. Druhý korpus jsem pekla jen se spodním papírem a bylo dobre. Tož asi tak.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRadost 11. októbra 2017 o 22:26

    @Haji (11.10.2017 22:21)

    ...že ty počúvaš rádio Brno..Zdeňka Junáka..??..tož asi tak..:-)
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarHaji 11. októbra 2017 o 23:00

    @Radost (11.10.2017 22:26)
    Jejky, jak jsi na to přišla? Stabilní rádio, které poslouchám jsou Jemné melodie.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRadost 11. októbra 2017 o 23:04

    @Haji (11.10.2017 23:00)

    ja denne to Brno..=tož asi tak=používa uvedený moderátor...:-)
    @Stanka-tvoj koláčik určite výborný..ako aj to moje rádio..prepáč..:-)
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarHaji 11. októbra 2017 o 23:14

    @Radost (11.10.2017 23:04)
    No vidíš, jak to máme hezky prohozené - ty moravské, já slovenské. No není to nádhera?! haha @Radost to je nářečí u nás /Jihovýchod Moravy/ - moc ho nepoužívám. Ale sem se mi to hodilo.
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 12. októbra 2017 o 06:08

    @Siisa a @Radost ďakujem moc :)
    @Haji my sme použili zamrazené, ale úplne takisto by sme postupovali s čerstvými :) A s tým pripečením, nám sa pripeká čokoľvek čo sa dlhšie pečie, vyššie korpusy, cheesecaky a bábovka je úplne top...papier/nepapier - vymazané/nevymazané...prosteraz keď sa tá truba rozpáli tak blbne...ale ak ju nakŕmime kusom zveriny tak si bafká spokojne...:D

    Inak dievčatá ja teda rádio Beat na Morave, síce tam nemáme "tož asi tak" ...ale ja to používam fest :D len kde a ako sa to na mňa nalepilo, to neviem :D

    @zareaguj
     2x radost, haji
  • používateľ nemá avatarHaji 12. októbra 2017 o 08:56

    @Stanci11 (12.10.2017 06:08)
    Nejen trouby máme podobné. Přeji krásné dny, plné lásky, radosti a tvořivosti! Receptík vyzkouším. Jen letos moc jahod nebylo - nepršelo. Podle mě to půjde i s jiným ovocem. Mávám.
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 12. októbra 2017 o 09:03

    ďakujem @Haji krásne, ty vieš vyčarovať úsmev na tvári aj na diaľku :) podobne vydarené dni želám! A inak, mne by sa to páčilo s malinami ešte moc (ale bracho neznáša zrniečka v koláčoch), alebo vanilka+čučoriedky? ..Mne to hneď šrotí v tej hlave čo by sa všetko dalo, tak ak skúsiš daj vedieť čo si vymyslela ;)

    @zareaguj
     1x haji
  • afataga - fotkaAfataga 12. októbra 2017 o 11:31

    Veru vyzera vyborne a s domacimi jahodami, verim, ze nemal chybu, dobehnem? Nemam to daleko :-).
    Inak radio beat pocuvame cez net.
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 12. októbra 2017 o 12:24

    @Afataga ďakujem, len to by si musela dobre rýchlo bežať - má miznúcu tendenciu :D a Beat je vidím u viacerých obľúbený :)

    @zareaguj
  • havino - fotkaHavino 12. októbra 2017 o 22:05

    pekne si upiekla, chutne, ja vždy pod cheesecake dávam len keksy s maslom, hobbitky, nepáram sa s cestom a zdá sa mi to aj lepšie na chuť, ale to je otázka chuti, tvoj je pekný a chutný jahodový
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 13. októbra 2017 o 05:06

    @Havino diky, inak doteraz som tiež robila spodok z keksov, tento bol iný a lákalo ma to skúsiť - inak musím povedať že výborné cesto ako podklad, chutilo všetkým a mňa osobne prekvapilo (lebo som riadne keksíková) :D

    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 14. októbra 2017 o 19:23

    @Stanci zakusok nema chybu. Verim, ze bol skvely a osviezujuci
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 15. októbra 2017 o 10:27



Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist