Tagliatelle so smotanovo-špenátovou omáčkou a steak z lososa

lamey - bez fotkylamey, 24. augusta 2015
Tagliatelle so smotanovo-špenátovou omáčkou a steak z lososa
Foto: lamey
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 ml
1 filet




Postup

  1. 1

    Steak tesne pred varením posolíme a ochutíme korením. Na panvicu s rozohriatym maslom dáme lososa kožou dolu a necháme jemne opekať 3-4 minúty.

  2. 2

    Na troche oleja opražíme cesnak (chvíľu, aby nezhorkol), pridáme k nemu špenát, aby sa sparil a podlejeme vínom. Necháme chvíľu redukovať, aby sa odparil alkohol, ochutíme koreninami a prilejeme smotanu. Ešte chvíľu prehrejeme. Do hotovej omáčky dáme už uvarené cestoviny a všetko spolu premiešame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia