Superrýchly biely koláč s celým makom
Autor receptu: vavan
koláč pre všetkých zaneprázdnených nepotrebujete ani mixér ani vajcia,rozmýšlate čo to môže byť za chuť ani ja som tomuto receptu moc neverila až keď som ho vyskúšala som uverila nie je vôbec suchý je vláčny.Kto vyskúša uverí.A s cesta môžte robiť aj muffinky. Mierka:2dcl pohár alebo hrnček, plech 35x25
Postup
- Do misy dáme všetký suché prísady pridáme mlieko,olej všetko spolu dobre zamiešame
vylejeme na papierom vystlaný plech35x25 naukladáme ovocie,dobrý je aj bez ovocia a dáme piecť.Pečieme pri teplote 180°C asi 30 minút najlepšie skúsiť špajdlou ak sa lepí cesto na špajdlu ešte necháme piecť ak sa nelepí tak je upečený posítkujeme cukrom necháme vychladnúť a môžeme podávať.Dobrú chuť.