Super jednoduchý hovädzí guláš so sušenými slivkami. Urobí sa v rúre skoro sám videorecept
Pomalé pečenie premení mäso na dokonale mäkké a šťavnaté sústo. Slivky, víno a koreniny dodajú jedlu výnimočnú hĺbku a arómu. Ak milujete výrazné Zobraziť celý popisPomalé pečenie premení mäso na dokonale mäkké a šťavnaté sústo. Slivky, víno a koreniny dodajú jedlu výnimočnú hĺbku a arómu. Ak milujete výrazné chute, tento pečený guláš si vás získa.
porcií
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Do veľkého pekáča naukladáme na kocky nakrájanú cibuľu a cesnak, na polovice prekrojené sušené slivky a na kocky nakrájané hovädzie mäso.
- 2
Pridáme škoricu, nové korenie, bobkové listy, ochutíme soľou a korením.
- 3
Všetky suroviny zalejeme vínom a vývarom, pekáč prikryjeme a pečieme v rúre vyhriatej na 220 °C asi 2 až 2,5 hodiny.
- 4
Po upečení ešte môžeme dochutiť soľou a korením a guláš podávame napríklad so zemiakovou kašou.
Tiež hovädzí guláš:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu