zatvoriť
VYTLAČIŤ
Jedlo na doma – PRETO Radoma
Šúľance PRETO Radoma s vlašskými orechmi
Autor receptu:
pretoradoma
25 minút
príprava
Suroviny
1 bal.
šúľance zemiakové plnené makom PRETO Radoma
3-5 PL rozpustené
maslo
90 g mleté
orechy vlašské
4-5 PL (sladidlo)
erythritol
1-2 PL
voda
ovocie
Postup
Šúľance uvaríme podľa návodu.
K uvareným šúľancom pridáme lyžicu masla a premiešame. Rozdelíme na taniere. Pomleté orechy zmiešame so sladidlom a zmesou šúľance posypeme.
Ostatné rozpustené maslo zmiešame s vodou a šúľance polejeme. Môžeme ešte trochu posypať orechmi a pridáme ovocie. Dobrú chuť.
Za prípravu receptu ďakujeme Romane Henželovej @rommiemax.