Komentáre k receptu:
  • olinecka - fotkaOlinecka 21. októbra 2018 o 18:33

    Super koláčik.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarHaji 21. októbra 2018 o 18:38

    Pěkný recept, příjemné suroviny a hlavně - nemusí se vyvalovat. Hned bych dala testovací vzoreček, jablkové koláče miluju. Díky, milá @Sonulienka , za fajn receptík aj za krásná fota. Prosím, můžeš uvést rozměr plechu? Děkuji. Přeji krásný večer!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar123 21. októbra 2018 o 19:19

    vyzerá výborne, žĺtky na iné použitie?
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 21. októbra 2018 o 20:43

    Srdečne ďakujem za komentíky @Haji rozmer plechu je 32,5x42 cm.
    A áno @123 žĺtky použijem niekde inde zajtra sa poobzerám na nete po iných receptoch a ak niečo nájdem určite pridám.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatar123 21. októbra 2018 o 22:11

    nemyslela som tú svoju reakciu v zlom, iba ako info...a keď si predstavím, že ten recept skúsim aj s nejakou bezlepkovou múkou, môže to byť super... však tak nejako skúšaním, si aj bezlepkáči môžu dopriať...
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 22. októbra 2018 o 11:57

    @123 veď ja som si to ani zle nevysvetlila. A aj mňa lákalo urobiť z bezlepkovej múky ale nakoniec som urobila z polohrubej. Bezlepkovú nepoznám takú čo by nahradila polohrubú ak vieš poraď budem rada. Dcéra má bezlepkovú diétu a ak si mrkneš moje recepty mám tam aj bezlepkové.
    A teraz idem hľadať recepty na nete na žĺtka.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarAmelia11 22. októbra 2018 o 14:53

    pani Soňa máte veľmi pekne dekorovaný jedálenský stôl a koláčik vyzerá veľmi chutne
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar123 22. októbra 2018 o 14:54

    registrujem tvoje bezlepkové recepty, aj moja dcéra je bezlepkárka, ale už je mimo domu... takže nepečiem až tak často...niekedy dávno sa mi najviac páčila tzv. "pardubická pečivová zmes", robila som strúhaný kakaový zákusok s tvarohom/recept je aj niekde tu na vareche/ s Promix Uni a bol dobrý. Skúsim aj ten tvoj recept /ale nebude to tak skoro/ buď s Uni, alebo s poľskou Royal Baker mix... dám vedieť
    @zareaguj
  • siisa - fotkaSiisa 22. októbra 2018 o 19:46

    Koláč vyzerá výborne, to strúhanie cesta je veľmi praktické :)
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 22. októbra 2018 o 21:58

    Díky Vám všetkým za reakcie a ďakujem a @Amelia11 tu si všetci tykáme
    @123 aj moja dcéra je už mimo domu už sme doma len s manželom ale niekedy upečiem aj bezlepkové ako kedy.
    @zareaguj
  • dvorka - fotkaDvorka 4. novembra 2018 o 11:55

    Práve som ochutnala tento koláč ktorý mi pred chvíľou vychladol. Je naozaj skvelý.
    Len by ma zaujímalo aký veľký plech bol v recepte použitý, nakoľko cesto zo 400 g múky mi vyšlo na ten môj len na spodok. Alebo nemusí cesto úplne pokrývať plech? Piekla som takýto strúhaný prvý krát. Človek sa celý život učí.
    @zareaguj
     1x radost
  • redakcia - fotkaRedakcia člen redakcie Varecha.sk, 4. novembra 2018 o 13:08

    @Dvorka (4.11.2018 11:55)

    Autorka receptu uvádza rozmer plechu v komentári: 32,5 x 42 cm.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist