Komentáre k receptu:
  • stanci11 - fotkaStanci11 4. mája 2018 o 12:07

    @Sracz , ja som na stáži v Alabame a keď sa ma opýta hocikto čo mi najviac chýba - domáca kuchyňa :D Toto je nádhera, takmer neverím že to vzniklo na americkej pôde :D
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarEvelynba 4. mája 2018 o 19:36

    Úžasné jedlo (čo tam po nejakých kilách !?!?) a perfektný sprievodný text. Ako vždy @sracz . Hneď by som si dala.... Vážim si, že takto udržujete tradície zo Slovenska tam ďaleko, je to super.
    @zareaguj
     1x martakv
  • zolik - fotkaZolik 5. mája 2018 o 00:19

    Recept z tvojej kuchyne ma potesil. Ale este viac ma zaujala informacia: Slovak v Amerike vari z ceskej muky kupenej u Cinana. Tak to je "bomba"
    @zareaguj
     1x stanci11
  • používateľ nemá avatarManya 5. mája 2018 o 13:48

    nadstavba sa mi páči, vyskúšam;
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBabucka 5. mája 2018 o 15:11

    Zaujimavo popisany recept,klobuk dolu,ked ani v cudzine sa nezabuda na nasu dobru slovensku kuchynu,ked SLOVENSKO JE NASA OTCINA.
    @zareaguj
  • janger - fotkaJanger 6. mája 2018 o 15:46

    Toto je teda maskrta! Mas tu trosku podobny recept, ten som uz robila. Tak isto vyskusam niekedy aj toto. Viem, ze aj muzovi mojmu sa velmi zavdacim :-)...Keby si vedel, @sracz , akou zahadou bola pre mna fotka pod bodom 8 ;-))))! Ale som sa napozerala, nemohla som prist na to, co je to cudo s tym hacikom, haha. Ale prisla som na to...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarZinnajdha 7. mája 2018 o 15:03

    ach, tá nadstavba!!! :- )
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 9. mája 2018 o 18:48

    Och ta nadstavba musi byt vyborna. Ja uz ked halusky, tak jedine s nadstavbou. Jednym slovom parada!!!
    @zareaguj
  • babinka - fotkaBabinka 9. mája 2018 o 20:51

    Fantasticke jedlo! Do akeho obchodu chodievas na bocik? Ja ho tu neviem kupit a ziaden cinsky obchod nablizku /ani daleko/ nie je, poradis?
    @zareaguj
  • jack - fotkaJack 9. mája 2018 o 21:18

    Dobré jedlo a dobrý názov:-)))
    @zareaguj
  • sjuz - fotkaSjuz 21. septembra 2018 o 10:44

    Mňam, milujem kapustové strapačky s krkovičkou ! Ešte veeľmi dávno, keď sa kapustové strapačky jedli len so slaninkou, sme ich doma bežne robievali ako prílohu ku krkovičke na prírodno, len tak, na grilovacej panvici, a všetci sa čudovali, že " to takto, s mäsom??? " Nuž, a tvoja verzia s bôčikovou nadstavbou, milý Sracz, ma očarila, a teraz, v čase obeda v práce je to priam týranie :)
    @zareaguj
  • sjuz - fotkaSjuz 22. septembra 2018 o 13:19

    No, ja som neodolala a nechala som sa tebou inšpirovať :) Mladá hlávková dusená kapusta so slaninkou, a pomaly pečený bôčik :)


    @zareaguj
     1x jerica


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist