Steak s grilovanou špargľou a bearnskou omáčkou

Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 14. mája 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Steak s grilovanou špargľou a bearnskou omáčkouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

Tip:
Kúpte si 1. knihu s receptami z Varecha.sk

Postup prípravy

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu očistíme od blán a odkrojíme 4 rovnaké porcie. Osolíme, okoreníme a opečieme na požadovanú úpravu na grile spolu so špargľou.

  2. 2

    Omáčka: V oblej miske vyšľaháme nad parou žĺtky s redukciou z vínneho octu, do ktorej sme pridali bobkový list a celé čierne korenie. Postupne prilievame prepustené maslo a na konci pridáme nasekaný estragón.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist