Šťavnatá tvarohová bublanina s jahodami a čokoládou (fotorecept)
	        Autor receptu: eviana
	         
	        
	        ...raz za čas si v práci robíme "kurča párty" a vždy niekto z nás prinesie nejaký dezert. Dnes som sa rozhodla dezert spraviť ja...takú trošku inú bublaninu :) 
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Natrafila som na takéto krásne, celkom čerstvé jahody... 
 - ...najprv si vymixujeme bielka so štipkou soli na tuhý sneh
 - ...žĺtka, práškový cukor, vanilkový cukor a nastrúhanú citrónovú kôru vymixujeme do hladkej peny
 - ...pridáme tvaroh, zmiešame 
 - ...prilejeme olej alebo roztopené maslo
 - ...preosejeme múku zmiešanú s práškom do pečiva (pridala som do cesta na dvakrát), zmiešame
 - ...prilejeme mlieko
 - ...prisypeme nahrubo nasekanú horkú čokoládu (ja ju "nasekám" tak, že dám čokoládu do sáčku a párkrát poriadne tresknem valčekom na cesto, alebo tĺčikom na mäso)
Všetko spolu zmiešame.
 - ...na záver zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov
 - ...rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech
 - ...naukladáme jahody (alebo iné sezónne ovocie) a dáme piecť do vyhriatej rúry.
 - ...po cca 20 minútach pečenia (podľa typu rúry) je hotový voňavý a šťavnatý koláčik.