Komentáre k receptu:
  • monty469 - fotkamonty469 30. októbra 2017 o 08:52

    Dvakrat by si ma nemusela nukat, hned by som okostovala
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 30. októbra 2017 o 10:31

    @zolik , skvelé..kým som žila doma na juhu často sme mali na jedálničku divinu..rada som ju kombinovala s rôznymi bylinkami..suroviny si použila také, ktoré sú k divine vhodné..s hríbami to nemá chybu..
    Napokon som rada, že sa objavila i v tvojom recepte zásmažka, pre ktorú som bola tu nedávno terčom kritiky a staromódnosti..
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 30. októbra 2017 o 14:35

    @Monty dakujem :-)
    @Izabella dakujem aj tebe. Neviem co je zle na zasmazke, do niektorych jedal jednoducho patri. Urcite budem aj ja tercom kritiky. Myslela som na to uz ked som ju pripravovala. A mozno som aj ja staromodna, na omackach som vyrastala.

    Prajem Vam obom pekny den
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 30. októbra 2017 o 14:42

    @Izabella929 (30.10.2017 10:31)

    v akom recepte si pouzila poviem po slovensky-zaprazku,vsak ty zahustujes lepom.zaprazka rozhodne nie je staromodna,a ak si ju pouzila,rozhodne si urobila lepsie.
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 30. októbra 2017 o 15:35

    @radox1 , nezahusťujem lepom, nemáš pravdu radox..asi si tu nebol keď ma kvôli zápražke tu zosmiešňovali a robil si zo mňa dobrý deň istý neviem kto a považoval všetky moje jedlá za staromódne a tak som tie recepty ukryla..ver mi že varím moderne, ale schválne lovím medzi starými receptami, lebo toho moderného je tu dosť..bola som preto terčom kritiky no a na druhom chrbte sa ľahko vozí...prajem ti pekný zbytok dňa..)od dnes si ťa vážim..)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 30. októbra 2017 o 15:39

    @zolik , dovolila som si podrobne zverejniť ako robím zápražku a tak sa mi ušlo posmechu..že zápražka je už dávno po zenite..nemala som v ten deň dobrý deň a vôbec som nemala chuť rozvíjať komunikáciu s niekým,kto tu nikdy žiaden recept nepridal..ale schválne si vyberám a aj zbieram staré recepty našich materí..zrejme som to mala dotyčnému napísať...že recept je z kuchyne starých materí..)
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 30. októbra 2017 o 15:55

    @Izabella929 (30.10.2017 15:35)

    nemyslel som lepom ako takym,ale zatrepkou,tak ju volam.lepsia je ta zaprazka,ked sa muka poprazi.
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaizabella929 30. októbra 2017 o 16:13

    @radox1 , robím ju tak ako ma maminka naučila..múka sa má popražiť...niekde ju volajú zátrepka u nás na juhu zápražka a v podstate ide o to isté..
    @zareaguj
  • olinecka - fotkaolinecka 30. októbra 2017 o 16:55

    Toto je fajnota len odkiaľ divinu nedá sa iné mäso?
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 30. októbra 2017 o 17:18

    @Olinecka , ja neviem ci sa da pouzit aj ine mäso. Ja toto jedlo pripravujem len ked mam srncie. U nas je to taka jesenna klasika. Mozno Ti poradia skusenejsi Varechaci.
    @zareaguj
  • jack - fotkajack 30. októbra 2017 o 20:24

    No super.Zajtra vyrážam na lov;-)Možno niečo trafím...Ale ty si trafila do čierneho.Skvelý recept
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 30. októbra 2017 o 20:40

    Super @Jack pekne si to podelila. Ty vyrazis na vysoku a @Montik na ryby :-)
    @zareaguj
     1x jack
  • jack - fotkajack 30. októbra 2017 o 21:39

    @Zolik (30.10.2017 20:40)

    :-DDD
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 30. októbra 2017 o 22:04

    @Izabella929 dnes 15:39
    Takto robieva hribovu omacku moja mama, ktora uz je 4x stara mama. A od nej som sa naucila robit a pouzivat zasmazku. Presne tak ako Ty od Tvojej maminky. Jednoducho je to z repertoara starych materi.
    A nemyslim, ze sa musis unuvat odpisovat a vysvetlovat nejakemu rypalovi, len preto ze rype.
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 30. októbra 2017 o 22:13

    @Radox1
    Ahoj, naozaj som nevedela, ze spisovne je "zaprazka". Mozno je to tym, ze u nas doma a hlavne u starych rodicov sa hovorilo prespurackym slangom. A vzdy to bola zasmazka :-) Snad mi to teda prepacis :-)
    @zareaguj
  • patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs 31. októbra 2017 o 04:32

    Tieto jedla sú moja srdcová zaležitosť. Moc lákavá dobrota.
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 31. októbra 2017 o 21:26

    @Patroveckypitrs dakujem za nahliadnutie a som rada, ze sa Ti moja jesenna kreacia paci.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 3. novembra 2017 o 22:03

    Se mi sbíhají sliny, srnčí, nočky, huby, smetana. Bezva receptík, jsi šikulka!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatararnilka 4. novembra 2017 o 06:37

    krásny recept. hoden nasledovania! mám otázočku, z ktorej časti srnca si robila @zolik , zo stehna?
    @zareaguj
  • zolik - fotkazolik 4. novembra 2017 o 11:14

    @Haji dakujem :-)
    @Arnilka ano zo stehna boli rezne. A dakujem za komentar.
    @zareaguj
     2x haji, arnilka


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist