Špargľový šalát s králičím mäsom a smrčkovcami

Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 17. mája 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Špargľový šalát s králičím mäsom a smrčkovcamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
720 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Stehná osolíme, okoreníme, dáme do vákuovacích vreciek s bobkovým listom. Zavákuujeme a varíme vo vode pri teplote 60 °C 12 hodín. Zeleninu (špargľu, mrkvu, kukuricu, patizóny, cuketu) uvaríme do polomäkka, každú zvlášť v osolenej vode a potom schladíme.

  2. 2

    Dressing: Žihľavu sparíme v osolenej vode, rozmixujeme, prepasírujeme a schladíme. Do pripravenej žihľavy pridáme med a citrónovú šťavu, osolíme, okoreníme, mixujeme a pomaly pridávame olivový olej, ako keď robíme majonézu.

  3. 3

    Na rozpálenom masle orestujeme smrčkovce a osolíme ich.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist