Špargľové cappuccino so sezamovou tyčinkou fotorecept

Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 1. júna 2011
Špargľové cappuccino so sezamovou tyčinkou (fotorecept)
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

120 g
150 g
2 dl
50 g
30 g
0,5 dl
10 g
1 ks
120 g




Postup

  1. 1

    Nakrájame špargľu. Na masle orestujeme šalotku, pridáme víno, odparíme, podlejeme vývarom a pridáme špargľu.

  2. 2

    Všetko spolu povaríme a vymixujeme s pridaním smotany. Dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom.

  3. 3

    Servírujeme so sezamovou tyčinkou. Tyčinky upečieme z lístkového cesta, ktoré potrieme pre pečením rozšľahaným vajcom a posypeme sezamom.

Diskusia k receptu

sissi29
Takže polievočka...Vyzerá dobre, určite vyskúšam.
dogagador
nadhera, sparglu milujem na akykolvek sposob a aj tento urcite vyskusam




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia