Špagety s tuniakovou omáčkou a čerstvými bylinkami

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks
1 plechovka
3 ks
1 zväzok
1 zväzok
2 PL
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Špagety uvaríme vo vode a scedíme ich. Cibuľu nakrájame nadrobno a necháme ju speniť do zlatista v troche olivového oleja. Na sitku necháme odkvapkať tuniakové mäso, rozkrájame ho a pridáme k spenenej cibuli, pridáme rozkrájané paradajky a necháme omáčku krátko povariť.

  2. 2

    Krátko pred servírovaním zmiešame omáčku s nahrubo nasekanými bylinkami a vylisovaným cesnakom a ochutíme ju soľou a korením.

  3. 3

    Na záver nastrúhame na omáčku parmezán.

Diskusia k receptu

Vymazať
anajka
Mám veľmi rada Talianskú kuchyňu,tieto špagety vyzerajú jednoducho a dobre.Určite ich vyskúšam,už sa teším.
Vymazať
misiaq
My zvykneme do omacky roztopit este nivu a zelene olivy. Tato kombinacia zvyrazni chut a doda tomu smrnc. A nemusia sa pouzivat len spagety, velmi dobre su k tomu fusilli...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia