Sopa criolla

Jimmy Martinez
šéfkuchár peruánskej reštaurácie Casa Inka v Bratislave, 16. novembra 2012
Sopa criolla
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
2 ks
1 l
100 g
2 ks
250 ml
4 ks
 sušené




Postup

  1. 1

    V hrnci s olejom prudko osmažíme roštenku nakrájanú na kocky, pridáme cibuľu nakrájanú na malé kocky, soľ a čierne korenie, pomiešame a varíme asi 3 minúty.

  2. 2

    Pridáme paradajky bez šupky a semienok nakrájané na malé kúsky, oregano a miešame ešte pár minút a prilejeme celý hovädzí vývar. Varíme na pomalom ohni 12 minút, potom pridáme zemiaky nakrájané na kocky a cestoviny.

  3. 3

    Dovaríme ešte 15 minút a dáme hrniec nabok, pridáme smotanu a pomiešame. Servírujeme s volským okom.

Diskusia k receptu

babidka
Vyzera to velmi jednoducho a pritom chutne ! Iba si neviem predstavit , ze by sa hovadzinka uvarila za tych 33 minut ? Aj ked mam rostenku z doma vychovaneho mladeho bycka , zda sa mi malo pravdepodobne ze by bola tak rychlo hotova . Asi mi neostava nic ine , len to jedlo uvarit a presvedcit sa :-))))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia