Komentáre k receptu:
  • frezia68 - fotkaFrezia68 9. septembra 2017 o 19:07

    @2010 : Ten základný zemiakový šalát robievam,ale avokádo nemám rada.Hoci som skúšala pomazánku s citrónom-nechutí,aj keď viem,že je zdravé.Ale Tvoj nápad vyskúšam a tam zamaskované snáď mi zachutí a zvyknem? Najmä,ak pridám rezeň :-))). Pekné fotky,ako vždy a ten oranžový citrón je tam,kde teraz žiješ ( neviem,kde),bežný? Poznám len žltý.Vyzerá,ako vyšľachtený s pomarančom.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJozka2 9. septembra 2017 o 19:26

    Salat musel chutnat vyborne.Casto a hlavne v poslednu dobu robim na sposob viedenskeho salatu ,ale tento je bez avocada a corianrda,tvoj stoji za vyskusanie
    @zareaguj
     1x haji
  • hadik - fotkaHadik 9. septembra 2017 o 22:57

    "este poolejujeme lyza-dve podla chuti."

    Ja teda tiež skúšam kadečo, ale pchať do šalátu lyžu (alebo dokonca aj dve) by mi nenadpadlo.



    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 10. septembra 2017 o 07:21

    Trocha zmeny urcite neuškodí :-) No a keby som to servirovala s rybou ako ty,tak by u nas ani slovkom nikto nenamietal :-)
    @zareaguj
     2x anickac, haji
  • používateľ nemá avatarZahra 10. septembra 2017 o 08:12

    mne by teda chutil, urobim bez ryby.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 10. septembra 2017 o 10:11

    Zajímavá příloha, moc se mi líbí. Díky za inspiraci!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 10. septembra 2017 o 10:17

    @Frezia68 (9.9.2017 19:07)
    Také mi avokádo moc nejelo. Ale trénink dělá závodníka, už jsem na tom líp. Snažím se o dobrý výběr avokáda, tam jsem pole neorané a ne vždy přinesu chutný kus. Jeden se pořád učí. Tak ať se daří, nejen s avokádem, milá @Frezia68 !
    @zareaguj
     1x frezia68
  • používateľ nemá avatar2010 10. septembra 2017 o 10:21

    @Frezia68 (9.9.2017 19:07)

    Ahoj, jedine kysle co mam teraz dozrete - koniec zimy v zahrade je calamondin, neviem ako sa to vola po slovensky .
    » en.wikipedia.org/wiki/Calamondin...
    @zareaguj
     1x frezia68
  • tatranka - fotkaTatranka 10. septembra 2017 o 18:23

    Pekný a zaujímavý šalát s avokádom.Bude treba vyskúšať.Ukladám do kk.
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkaFrezia68 11. septembra 2017 o 21:22

    Ďakujem @2010 . Dočítala som sa,že je to kríženec mandarínky s kumkvátom a je aj u nás pod názvom calamondin,pestuje sa aj ako izbová rastlina.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 12. septembra 2017 o 12:13

    Dakujem za pozastavenie nad touto trochu modifikovanou klasikou.
    Dnes sa vyrabala ina experimentalna varianta. K zemiakom som pridal samostane rychlo predvarene cukiny posekanu koprovu vnat, cesnek a kremovy syr Philadelhiu, na slovenku by to bolo as bambino?



    @zareaguj
  • elixir - fotkaElixir 12. septembra 2017 o 12:47

    Chutná príloha, mám rada obmeny, hlavne táto posledná varianta sa mi páči...
    @zareaguj
  • leaela - fotkaLeaela 12. septembra 2017 o 14:29

    @2010 (12.9.2017 12:13)

    ....mame aj Philadephiu,nie len Bambino....dokonca aj eletriku a farebnu telku..... :-)
    @zareaguj
     2x mijaita, staja
  • používateľ nemá avatar2010 12. septembra 2017 o 17:18

    @Leaela (12.9.2017 14:29)

    Sorry, zle som sa vyjadril pouzil som taku inu Philadelphiu v kelimku je skor ako smotana na varenie so syrovou prichutou a tato neviem ci je na slovensku.


    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 13. septembra 2017 o 08:19

    Zemiakovo rybaci tyzden experimentov.
    Bombajske zemiaky s karfiolom a vyprazana slano, korenista sepia.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 13. septembra 2017 o 08:45



Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist