Komentáre k receptu:
  • eviana - fotkaeviana 23. marca 2014 o 20:07

    Vyzerá to zaujímavo, veru by som ochutnala, aj keď ja by som si na ne asi netrúfla, máš môj obdiv :)
    @zareaguj
  • alex37 - fotkaalex37 24. marca 2014 o 10:52

    @pusta , milujem morské potvory všetkých druhov vo všetkých formách varené, pečené, smažené, zapekané, takže tvoj rcpt sa mi páči, ukladám :-)
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 24. marca 2014 o 16:37

    @eviana , nie je to vôbec ťažké pripraviť a odmení sa ti úžasnou chuťou :-)
    dakujem za tvoj obdiv :-)
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 24. marca 2014 o 16:49

    @alex37 , tiež milujem slávky na všetky spôsoby:-)))))
    kedysi môj otec a ja sme sa za nimi išli utĺcť :-) patrili k našim obľúbeným delikatessám doma.
    vyvolala si moje krásne spomienky na drahého priateľa, ktorý už, žiaľ,nežije, prežili sme spolu dlhé roky a chodili sme na ich rodinnú súkromnú pláž pri mori, kde sme zbierali čerstvé ustrice a jedli priamo tam hned po zbere s čerstvým citrónom - fantázia :-)))))
    teší ma, že sa ti môj recept páči, dakujem ti za uloženie i uznanie.
    @zareaguj
  • amelie - fotkaamelie 26. marca 2014 o 08:56

    výborný recept na slávky, všetko je tam doladené a dokonale stráviteľné, tvoj variant vyskúšam, problém je iba s momentálne neduživými paradajkami:-))) no, čo už, v každom období je dobré niečo iné:-))
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 26. marca 2014 o 09:15

    @amelie , veľmi si vážim tvoj názor :-)
    mne sa zase veľmi pozdávajú tvoje Moules marinieres :-)))))
    musím ich spraviť, tak veľmi nás lákajú :-)
    poteší ma, ak ich vyskúšaš - tieto moje zas, pravda, až budú dobré paradajky.
    dakujem ti úprimne za uznanie :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist