Komentáre k receptu:
  • sbohemrozume - fotkasbohemrozume 16. apríla 2010 o 15:26

    Tip na stylové pojídání slávek: Vyberte první slávku, snězte obsah a pak skořápku používejte místo kleštiček a vidličky na vybírání obsahu dalších. Jde to snadno a jídlo je pak trochu jako hračka :)
    @zareaguj
  • honestka - fotkahonestka 16. apríla 2010 o 18:58

    Ako pri kazdej rybe je potrebne ich radsej trosku podvarit a nechat "dojst" ako prevarit- lebo potom su tvrde.
    @zareaguj
  • romario - fotkaromario 6. októbra 2010 o 16:50

    Mám rád tieto morské potvory, ale zaliat ich treba len vínom a nie aj vodou. Skúste ešte pridať vetvičku rozmarínu.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist