Slaná torta po prvýkrát

Autor receptu: mimulienkamima

Po vzore na googli som sa do toho pustila. Samozrejme tam boli oveľa namakanejšie.. Ale myslím, že na prvýkrát sa celkom vydarila.

60 minút
príprava

Postup

  1. Najprv som si pripravila syrové guličky. Postrúhany syr som ochutila a vymiešala spolu s majonézou do zmesi, aby sa dala dobre tvarovať. Potom len obalila v červenej paprike a bazalke. To je podľa fantázie. Žiaľ nefotila som všetko :-/
  2. Uhorku som špirálou nakrájala, paradajky vykrojila ozdobným vykrajovačom a pripravila pomazánky. Bryndzovú, tvarohovú, nátierkové maslo atď. V podstate hocičo môžete dať.
  3. A skladáme. Toustový chlieb a natierame pomazánkou. Pre efekt som dávala biely toustový chlieb a druhá vrstva tmavý. A medzi to vždy inú pomázanku alebo pomazánkové maslo...
  4. Na vrch som už len striekala pomocou cukrárskeho vrecka bryndzovú natierku vymiešanú s maslom a dozdobila podľa seba. Keby niečo, píšte, rada poradím. Ozaj škoda, že mi práve vypovedal foťák službu :-/