Komentáre k receptu:
  • tatranka - fotkaTatranka 11. februára 2018 o 16:36

    Sonička,máš ich naozaj ako páperičko krásne! A také sú to miny šištičky.Ja robím oveľa väčšie a s lekvárom.No aj makové by mi určite chutili.
    @zareaguj
     1x ancicka
  • sonulienka - fotkaSonulienka 11. februára 2018 o 16:39

    Martuška máš pravdu ja robievam len také jednohubky. Videla som tie Tvoje tie sa nedajú k mojim prirovnať. Máš ich nádherné.
    @zareaguj
  • olinecka - fotkaOlinecka 11. februára 2018 o 17:45

    Cesto nádherné, skús z hladkej múky.Chvalim.
    @zareaguj
  • ariela6 - fotkaAriela6 11. februára 2018 o 17:55

    tak aj ja som dnes robila šišky tiež robim take menšie ako Sonulienka a už som sa ich až prejedla
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 11. februára 2018 o 17:55

    @Olinecka ďakujem. Ja som robievala z hladkej múky a aj kysnuté väčšinou robievam z hladkej múky ale tento recept sa mi zapáčil a tak som si naň zvykla.
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 11. februára 2018 o 17:58

    @Ariela6 to mi ani nehovor mne sa bude asi aj snívať s nimi toľko som ich zjedla.....
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 11. februára 2018 o 18:32

    Krásná šišková záplava, plná chutí a vůní, prostě dobrota. @Sonulienka , ty jsi jedna veliká šikovnica! Fota jsou tak autentická, že slintám jako bernardýn Bohouš. Mám dotaz, polohrubá mouka je i špeciál? Vždy jsem si myslela, že jedině hladká může být špeciál.
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 11. februára 2018 o 21:31

    @Haji ďakujem a áno u nás dostať kúpiť aj polohrubú múku špeciál. Ja len tú používam. Alebo hladkú špeciál.
    @zareaguj
     1x haji
  • dr - fotkaDr 12. februára 2018 o 11:03

    Pekné šišky. Namiesto tuku dávaš šľahačkovú smotanu, dobrý nápad.
    @zareaguj
  • marienka44 - fotkaMarienka44 12. februára 2018 o 11:29

    Aj ja sa chystám urobiť pampúšky ( názovpo bystricky ), neviem si vybrať recept. Ale tento sa mi pozdáva.
    0,5 ml rumu je asi 1 kvapka, asi tam má byť 0,5 dcl. :-)
    @zareaguj
  • fialka49 - fotkaFialka49 12. februára 2018 o 11:39

    Aj u nás idú na odbyt šišky plnené makovou plnkou. Keď čakáme návštevu, zvyknem niekoľko neplnených prekrojiť, dobre potrieť kyslejším džemom a naplniť klasickou maslovou plnkou ako sa používa na piškótu. Je pravdou, že tieto šišky veľkou kalorickou bombou, ale nebíčko v papuľke raz do roka môže byť.
    @zareaguj
  • sonulienka - fotkaSonulienka 12. februára 2018 o 14:43

    Všetkým Vám ďakujem a áno ,vMarienka44 pomýlila som sa idem si to opraviť. Srdečne ďakujem a pozdravujem.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist