Silvestrovské zapekačky (fotorecept)
Autor receptu: jody
...keď dostanem chuť na teplé chlebíčky... :-)
15 minút príprava |
10 minút na 180 °C |
Postup
- zmäknuté maslo (pomer - tretina množstva bryndze), bryndzu, syr (dva druhy, pomer - polovica množstva bryndze), popučený cesnak, nadrobno posekanú cibuľku, trochu soli a za riadnu lyžicu papriky a poriadne vymiešame do krémovej konzistencie.
- Pridáme ešte obe vňate, prípade ešte viac doštipľavíme paprikou... :-)
- Nakrájame si prísady na dozdobovanie chlebíkov, tentoraz červená cibuľa, paprika a údené mäso.
- Rozohrejeme trúbu. Plynový stupeň č. 4. Ponatierame chlebíky, pokladieme surovinami na ozdobu, šupneme do horúcej trúby a pečieme presne 10 minút. Podávame s vychladeným pivom. Prajem dobrú zábavu a dobrú chuť. :-)