Silvestrovské zapekačky (fotorecept)

Autor receptu: jody

...keď dostanem chuť na teplé chlebíčky... :-)

15 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Postup

  1. zmäknuté maslo (pomer - tretina množstva bryndze), bryndzu, syr (dva druhy, pomer - polovica množstva bryndze), popučený cesnak, nadrobno posekanú cibuľku, trochu soli a za riadnu lyžicu papriky a poriadne vymiešame do krémovej konzistencie.
  2. Pridáme ešte obe vňate, prípade ešte viac doštipľavíme paprikou... :-)
  3. Nakrájame si prísady na dozdobovanie chlebíkov, tentoraz červená cibuľa, paprika a údené mäso.
  4. Rozohrejeme trúbu. Plynový stupeň č. 4. Ponatierame chlebíky, pokladieme surovinami na ozdobu, šupneme do horúcej trúby a pečieme presne 10 minút. Podávame s vychladeným pivom. Prajem dobrú zábavu a dobrú chuť. :-)