Segedínsky guláš
Segedínsky guláš

Segedínsky guláš videorecept

surik - bez fotkysurik, 30. mája 2017

Klasika, ktorú každý robí podľa seba, ak chcete, inšpirujte sa. Ak je pre vaše trávenie mletá červená paprika problémom, možno vám bude vyhovovať moja Zobraziť celý popisKlasika, ktorú každý robí podľa seba, ak chcete, inšpirujte sa. Ak je pre vaše trávenie mletá červená paprika problémom, možno vám bude vyhovovať moja náhrada.

3
porcie
Segedínsky guláš (videorecept)
Foto: surik

Suroviny

250 - 300 g (pliecko alebo stehno)
1 kg (bez šťavy)
1 ks (alebo mletá červená paprika)
1 ks
 podľa potreby
 podľa potreby
1-1,5 ČL
1 ČL




Postup

Diskusia k receptu

zolik
Za poslednych 10 rokov som spoznala vela ludi, ktori zo zdravotnych dovodov nemozu jest to, ci ono. Zial, narast tychto alergii a intolerancii na urcite potraviny je alarmujuci. Zarazajuce je, ze postihuje cim viac deti a mladych ludi. Ich jedalnicek je obmedzeny a aj financne narocnejsi.
Osobne si myslim, ze prave taketo recepty su pre ludi so stravovacim obmedzenim inspiraciou na spestrenie stravy. A tiez si myslim, ze aj tu na Vareche maju svoje opodstatnenie a svoje miesto.
igipap
Neviem ako ostatným, ale mne tam chýba postup prípravy! Takže podľa úvodnej fotky a zoznamu surovín sa to nedá definovať ako voľajaký finálny výrobok.
kukulienka71
Ježia sa mi vlasy na hlave, keď čítam názov a pozriem fotku a následne video s prípravou...toto má so segedínom spoločné veľmi málo...bolo tu už x-krát písané, aby sa recepty pomenúvali správne, nie zavádzajúco, bez správnych surovín to segedín nie je!! Alternatívy pre alergikov by sa mali hneď v názve zvýrazniť, aby to nikoho nemiatlo. Taká "Kapusta s mäsom a cviklou" by nikoho nezaujala??




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia