Komentáre k receptu:
  • jarco - fotkajarco 11. októbra 2009 o 21:40

    Tak toto je pre mňa recept týždňa :-) Aj ja obľubujem outdoorovú gastronómiu: » varecha.pravda.sk/recepty/klasicky-hovadzi-kotlikovy-gula...
    :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarfanynka83 18. októbra 2009 o 22:28

    tak toto si davam na mojich dovolenkach v bulharsku pravidelne a musim povedat ze tam to pre mna aj so sopskym salatom predstavuje narodne jedlo...proste je to uplne fantasticjke...dakujem za recept...velmi ma potesil...
    @zareaguj
  • zemo - fotkazemo 22. októbra 2009 o 15:46

    až teraz počas choroby mám času ňúrať sa podrobne v receptoch, až teraz som odhalil, ako sa dá nádherne a vtipnui ponúknuť ľuďom baštu. To nie je recept, to je humor, cestopis a poučenie v magikocke, ktorá od tej obchodnej nepokazí chuť jedla! Kuchársku čapicu smekám, Vaše Vareškovstvo!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlevinko 29. októbra 2009 o 10:24

    Je to výborný recept,len autor zabudol na paradajkovú omáčku,ktorá znásobí chuť šašlika.Ak niekto chce pošlem orginálny recept.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatargabo1 9. novembra 2009 o 21:22

    celkom zaujimavy gurmansky prototip:_))dal by som si povdat:_))
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarnataluka 16. novembra 2009 o 17:48

    Mám záujem o recept paradajkovej omáčky k šašliku od Levinka. Robievame šašlik dosť často a vždy to skončí s kečupom.
    Minule som kúpila nejakú barbecue v Kauflande, ale bola "prudko" sladká a dodnes mi stojí v chladničke. Ľuto mi je vyhodiť ju - kvoli cene, čo som za ňu zaplatila.
    @zareaguj
  • michalson - fotkamichalson 18. novembra 2009 o 00:20

    ..niet čo dodať. Kto to nejedol,nevie o čo ukrátil svoje chuťové bunky!!! :-)))))

    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarbuster 1. decembra 2009 o 19:46

    V duchu správnych zásad grilovania odporúčam plamienky v ohnisku zasypávať hrubozrnnou soľou. Polievanie vodou zapríčiňuje rôznu teplotu uhlíkov a nerovnomerné opekanie.
    No a počas pečenie potierať ťažkým červeným vínom a la Gruzia.
    @zareaguj
  • katarina64 - fotkakatarina64 20. decembra 2009 o 09:10

    v lete určite spravím,hlavne preto,že veľmi dobre som sa bavila pri čítaní tohto receptu....výborné
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarsemo1 23. júla 2010 o 19:02

    výborne! ked vyskúšam pošlem hodnotenie. dufam že to bude tak ako je to napísane už mi tečú sliny
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmarianne69 28. mája 2011 o 20:21

    ...radost citat,konecne mam rcp na pravy saslik (KK)
    @zareaguj
  • erika123 - fotkaerika123 15. decembra 2011 o 19:11

    naposledny som skutočný šašlik jedla cca 12rokov dozadu,ked nám ho pripravovali naši známy ,ako aj iné ich domáce,miestné jedlá ,ktoré mne velmi chutili a maju od bulharských,gréckych,tureckých ...kebabov a gyrosov podla mna daleko..dakujem ,že tu máš recepty určite vyskušam
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatartatranocka 27. septembra 2012 o 21:10

    @jolkipalki tak toto je neuveriteľný popis a je mi veľmi ľúto,že nepridávaš ďalšie recepty.
    @zareaguj
  • safran - fotkasafran 28. mája 2013 o 15:49

    petruška = petržlen?
    tarchun = estragon
    tiež si prosím recept na paradajkovú omáčku od Levinka
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 15. marca 2014 o 07:15

    prosiiim pridavaj este,vyborne sa citas...:-)) idem ho spravit,masko je uz namarinovane.......
    @zareaguj
  • zuzka0019 - fotkazuzka0019 15. novembra 2016 o 11:53

    @Levinko (29.10.2009 10:24)

    Ak by to bolo možné ja by som chcela originálny recept. :)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist