Sardinky na cesnaku a červenej paprike

Jozef Popelka
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Pepper Inn v Šali, 13. júla 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Sardinky na cesnaku a červenej paprikeFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

2 ks (nakrájaná na tenké rezance)
125 g
1 kg
4 PL
2 PL
2 PL (nasekaný)

Postup prípravy

  1. 1

    Na horúcom masle pomaly udusíme papriku domäkka. Ryby očistíme, ochutíme soľou, korením a cesnakom. Poukladáme na plech tesne vedľa seba, pridáme olivový olej.

  2. 2

    Všetko posypeme strúhankou, obložíme maslom a pečieme v rúre predhriatej na 180 °C približne 10 – 15 minút. Podávame na udusenej paprike s citrónom.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist