Šampiňónová hustá polievka (fotorecept)
	        Autor receptu: gordonko 	         
	        
	        ...  zasa  experiment | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	30-40 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- do  hrnca  z  vodou  pridáme  asi  polovičné  množstvo mlieka  ( 2 : 1 )  a  necháme   variť
 - pridáme  pokrájané   žampiony ,  osolíme
 - pridáme   asi  za  pol  ližičky  muškátového  orieška  
 - ked  sú žampiony   obvarené  tyčovým  mixérom  ich  rozmixujeme
 - z  oleja  ,hladkej  múky   a  červenej  papriky  si  spravíme  zásmažku
 - podlieval  som  vodou   z  varených   zemiakou
 - zásmažku   pridáme   za  stáleho  miešania   do  polievky  a necháme  prejsť  varom
 - tesne  pred  dokončením   pridáme   trochu  odložených   na  plátky  pokrájaných  žampionú
 -  pokrájaného  pórku  a  pridal  som  aj  z  uvarených   zemiakou
 - chuťiala   ....   DOBRÚ  CHUŤ  i vám
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |