Kurací šalát

Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept)

Autor receptu: kvakac

Tento šalát teraz beží v našej rodine aj u známych. Výborne sa hodí na rozličné stretnutia.

6
porcií
20 minút
príprava

Postup

  1. Kuracie mäso môžme dať upiecť spolu s kuraťom. Potom ho necháme ochladiť. Pokrájame na drobné kúsky. Tí lenivejší môžu všetko na hrubo rozmixovať, ale potom to nie je tá správna chuť.
  2. Tu sú ďalšie suroviny.
  3. Takže mäso, salámu, kapiu a broskyňu pokrájame na malé kúsky, ako sa dá. Dáme do nádoby.
  4. Moravanku na hrubo rozmixujeme a pridáme k ostatným surovinám. Okoreníme, osolíme, dáme čili omáčku a worcesterskú omáčku.
  5. Teraz na to dáme majonézu a dobre rozmiešame. Odložíme do chladničky aspoň na 8 hodín.
  6. Všetky chute sa prepoja a môžeme konzumovať. Chuťovo tento šalát je podobný tomu z Lidla kurací šalát s broskyňou. Takže skúste a porovnajte.