Kurací šalát
Šalát z pečeného kuracieho mäsa s broskyňou (fotorecept)
Autor receptu: kvakac
Tento šalát teraz beží v našej rodine aj u známych. Výborne sa hodí na rozličné stretnutia.
Postup
- Kuracie mäso môžme dať upiecť spolu s kuraťom. Potom ho necháme ochladiť. Pokrájame na drobné kúsky. Tí lenivejší môžu všetko na hrubo rozmixovať, ale potom to nie je tá správna chuť.
- Tu sú ďalšie suroviny.
- Takže mäso, salámu, kapiu a broskyňu pokrájame na malé kúsky, ako sa dá. Dáme do nádoby.
- Moravanku na hrubo rozmixujeme a pridáme k ostatným surovinám. Okoreníme, osolíme, dáme čili omáčku a worcesterskú omáčku.
- Teraz na to dáme majonézu a dobre rozmiešame. Odložíme do chladničky aspoň na 8 hodín.
- Všetky chute sa prepoja a môžeme konzumovať. Chuťovo tento šalát je podobný tomu z Lidla kurací šalát s broskyňou. Takže skúste a porovnajte.