Šalát s rukolou, jablkom a paradajkami (fotorecept)
Autor receptu: jeery
Rýchly a chutný recept pre všetkých, ktorí majú radi rukolu a majú nedostatok času.
4-6 porcie |
15 minút príprava |
Postup
- Najprv si pripravíme všetky suroviny a ingrediencie pre úsporu času.
- Rukolu opláchneme prúdom studenej vody a dáme odkvapkať. Paradajky sparíme vo vriacej vode 20 s. a dáme schladiť do studenej vody. Jablko umyjeme, vyrežeme stred, rozkrojíme na štvrtiny a porežeme na tenké plátky. Na tanier nastrúhame parmezán. V pohári zmiešame ocot a olej s trochou soli.
- Do misy dáme rukolu, pokrájané jablko, pokrájané paradajky, strúhaný parmezán a píniovú zmes.
- Vše zľahka premiešame a zalejeme dresingom. A je vymaľované. Tak dobrú chuť.