Šalát s rukolou, jablkom a paradajkami (fotorecept)

Autor receptu: jeery

Rýchly a chutný recept pre všetkých, ktorí majú radi rukolu a majú nedostatok času.

4-6
porcie
15 minút
príprava

Postup

  1. Najprv si pripravíme všetky suroviny a ingrediencie pre úsporu času.
  2. Rukolu opláchneme prúdom studenej vody a dáme odkvapkať. Paradajky sparíme vo vriacej vode 20 s. a dáme schladiť do studenej vody. Jablko umyjeme, vyrežeme stred, rozkrojíme na štvrtiny a porežeme na tenké plátky. Na tanier nastrúhame parmezán. V pohári zmiešame ocot a olej s trochou soli.
  3. Do misy dáme rukolu, pokrájané jablko, pokrájané paradajky, strúhaný parmezán a píniovú zmes.
  4. Vše zľahka premiešame a zalejeme dresingom. A je vymaľované. Tak dobrú chuť.